in

Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması “The Rings of Power” Dizisinden İlk Yorumlar Geldi: “Korkularınız Yersiz”

The Rings of Power yorumları gelmeye başladı. Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk bölümünü bazı Tolkien hayranlarına izletti.

The Rings of Power yorumları amazon
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power yorumları paylaşılmaya başlandı. Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisi için sınırlı bir gösterim yaptı ve serinin hayranlarının fikirlerini aldı.

Amazon Prime imzalı The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisine dair ilk yorumlar sosyal medyada yer almaya başladı. Geçen şubat ayından yayınlanan ilk fragmandan bu yana merakla beklenen yapımın sınırlı ön gösterimi yapıldı. Tolkien hayranları dizinin beklentileri aştığını ve yapımcı ekibin çok iyi bir iş çıkardığını söylüyor.

Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi hayranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Dizi dünyasının en yüksek maliyetiyle birlikte Prime Video üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak yapım merakla bekleniyor. Ancak serinin büyük beklentileri büyük eleştirileri de beraberinde getiriyor. Amazon Prime dizisi ilk resmi fragmandan bu yana paylaşılan karakter posterleri, konsept tasarımları ve oyuncu kadrosu ile hayranlarını ikiye ayırmayı başardı. Bir grup Tolkien’in mirasının ve eserlerinin yeterince anlaşılmadığını iddia ederken diğer kısım eserlerin güncel yorumlar ile ekrana gelmesi gerektiğini söylüyor.

- Reklam -

The Rings of Power Fragmanı

Yoğun eleştirilerden sonra Amazon dizinin ilk bölümünü bazı Tolkien hayranları ile paylaştı. Bunun üzerine sosyal medya hesapları üzerinden diziye dair ilk yorumları yapan hayranlar dizinin “inanılmaz”, “dudak uçuklatan”  ve “muhteşem” olduğunu ifade ediyor. Bununla birlikte serinin yapımcıları J.D. Payne ve Patrick McKay ile buluşan hayranlar serinin emin ellerde olduğunu söylüyor.

Tolkien Hayranları: “The Rigns of Power Dizisine Dair Korkularınıza Elveda Demelisiniz”

Sosyal medyada takipçileri ile yaşadıklarını paylaşan bir kullanıcı şunları söylüyor:

“Amazon Prime ekibi geçen hafta bir grup Tolkien hayranı ile beni The Rings of Power dizisinden bazı sahnelerin ön gösterimine ve dizi yapımcılarıyla buluşmaya davet etti.

“Şunu söylemeliyim ki, (J.D. Payne ve Patrick McKay) ile buluştuktan sonra dizinin ÇOK iyi ellerde olduğunu düşünüyorum. Yapımcı ekip Tolkien’i anlıyor ve konuya dair tutkuyla çalışıyorlar.”

The Rings of Power yorumları hayran

- Reklam -

Bununla birlikte bir başka hayran yapımcı ekibin Orta Dünya’ya oldukça hâkim olduğunu kaydediyor:

“Tutkuları ve bilgileri bana bizden birileriymiş gibi hissettirdi. Ne yaptıklarını biliyorlar. Diziye dair oldukça iyimser hissediyorum.”

Ön gösterime davet edilen başka bir hayran ise gördüklerinden oldukça memnun olduğunu aktarıyor. Diğer taraftan hayranların The Rings of Power dizisine dair genel kanısı fragmanlar ve posterlerden sonra oluşan endişelerin yersiz olduğu yönünde.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi 2 Eylül 2022 tarihinden itibaren Amazon Prime kütüphanesindeki yerini alacak.

Elbette bu yorumların çok kısıtlı bir izleyici kitlesine, seçilmiş sahnelerin gösterilmesi sonucu ortaya çıktığını hatırlatmakta fayda var.

Siz The Rings of Power dizisi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    50 tl’ye entry girilir tadında açıklamalar.

    Kitap kapaklarında denk gelince alıp okumaktan vazgeçiren kelimeler.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İzleyenlerin beklentilerinin ne olduğuna bağlı. Görsel efektlerin çok iyi olacağını düşünüyorum ben de. Ama oyuncuların role yakışıp yakışmadığı konusunda endişelerim var. Yani seçilen bazı oyuncuların, karakterlerin ağırlığını taşıyıp taşıyamadığı konusu benim için şüpheli. Bakalım izleyip göreceğiz.

  3. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Şimdiye kadar gösterilen her şeyin sahte olduğunu iddia edenler var. Üstüne bir de Amazon’un sahte set kurup sahte çekimler yaptığı biliniyor. Yani gördüğümüz teaserin sahte olduğunu iddia ediyorlar. Bunun bir reklam çalışması olduğunu asıl gerçeğin başka olduğu söylenmekte. İzleyenlerin çoğu yayınlanan tanıtımdan sonra özel gösterimle 20 dakika boyunca izlediklerimiz ilaç gibi geldi demesi de düşündürücü. Merakla bekliyorum, o kadar parayla ne yaptılar acaba. :grin:

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bu dizi izlenmez. Dudaktan uçuk çıkmasına sebep oluyormuş :grin:

  5. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Benim anladığım ya Amazon şuana kadar milleti kandırdı ya da bu yorumcular çok fena sallıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

dc amber heard aquaman 2 kontrat

DC, Amber Heard’ün “Aquaman 2” Kontratını Bozdu: Oyuncunun Filmde Ne Kadar Süre Yer Alacağı Belli Değil

Reset At - Jason Schreier

Oyun Basınının Güçlü Kalemi Jason Schreier’ın “Reset At” Kitabı Okurla Buluşuyor