in

The Rings of Power Dizisinde İlk Yorumlar Geldi: “Tolkien Evrenine Yaraşır Bir Parça”

The Rings of Power yorumları gelmeye başladı. Yeni Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk iki bölümünü izleyen eleştirmenler görüşlerini paylaştı.

the rings of power yorumları - yüzüklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power yorumları internetteki yerini almaya başladı. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında ilk görüşler genel anlamda olumlu gözüküyor.

Geçen günlerde son fragmanını yayınlayan Amazon Prime’ın Yüzüklerin Efendisi uyarlaması, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. 2 Eylül tarihinde Amazon kütüphanesindeki yerini alacak Orta Dünya macerasının basın gösterimi gerçekleştirildi.

Gösterim sonrası sosyal medya üzerinden fikirlerini paylaşan eleştirmenler, genel anlamda başarılı bir Yüzüklerin Efendisi hikâyesinin ekrana taşındığı görüşündeler.

- Reklam -

Şimdiye kadarki en yüksek bütçe ile hazırlanan dizi unvanını alan The Rings of Power’ın görsel anlamda nefes kesici olduğu fikri ise gelen yorumların büyük çoğunluğunu oluşturuyor. Görsel efektlerin oldukça çok kullanıldığı bir dönemde dizinin pratik makyaj ve efektleri kullanması eleştirmenler tarafından olumlu bulunmuştu. Bu durumun dizinin genel atmosferine de yansıdığı gelen yorumlar arasında.

İşte Önce Çıkan The Rings of Power Yorumları

Screen Rant yazarlarından Rob Keyes ilk iki bölüme dair şunları paylaştı:

“The Rings of Power (ilk iki bölüm) gösterilenden daha da iyi. Fakat konuyu ilgi çekici yapmak için biraz daha çalışılması gerekiyor. Setler ve bölgeler inanılmaz büyük ve üzerinde çalışılmış. Cüceler The Hobbit filminden bile havalı!”

the rings of power inceleme

The Wrap yazarı Brandon Katz:

“Tamam, The Rings of Power dizisinin ilk iki bölümü izlemesi muhteşem bir şeydi. Verilen emek, uğraş, muhteşemlik televizyon tarihinde daha önce görülmemiş derecede. Aynı zamanda uçuşa geçmeden önce yapılması gereken uğraştırıcı evren kurma görevini de üstlenmiş.”

“Büyük ve İhtişamlı”

Collider yazarı Steven Weintraub:

“The Rings of Power dizisinin ilk iki bölümünü izledim. Dizinin büyüklüğü ve ihtişamı karşısında çıldırmaya hazır olun. Bunu nasıl yaptılar bilmiyorum ama Yüzüklerin Efendisi dizisi, Yüzüklerin Efendisi ½ gibi olmuş.”

- Reklam -

Decider yazarı Alex Zalben:

“Dizinin ilk iki bölümünü izledim. İzlemesi inanılmaz keyifliydi. Başlarda biraz zor ilerliyor ama ÇOK şey oluyor. Akmaya başladığında filmin hayranlarını tam o noktaya götürüyor.”

the rings of power yorumları - yüzüklerin efendisi amazon

“Tolkien Evrenine Yaraşır Bir Parça”

New York Post yazarı Lauren Sarner:

“The Rings of Power için sosyal medya ambargosu kalktı. İlk iki bölümü izledim. Endişelerim vardı ama… şaşırdığıma memnun oldum. İyiydi! Oldukça iyiydi! Görseller, ton tam yerindeydi. Bana soracak olursanız Tolkien evrenine yaraşan bir parça oldu.”

Orta Dünya’nın daha önce ekranda işlenmemiş İkinci Çağı’nı ele alacak The Rings of Power dizisi, 50 saatlik ekran süresiyle toplamda 5 sezon sürecek. Dizinin ilk iki bölümü, prömiyer tarihinden iki gün önce Amerika ve Kanada gibi ülkelerde Cinemark tarafından sinemalarda gösterilecek. Diğer ülkelerde ise 2 Eylül tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Güç Yüzükleri dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Devin Ratray tecavüz

Evde Tek Başına Serisiyle Tanınan Aktör Tecavüzle Suçlandı: Oyuncu Geçen Yıl da Partnerine Şiddet Uygulamıştı

Resident Evil 2. sezon iptal edildi

Netflix, Resident Evil Dizisini İlk Sezonun Ardından İptal Etti