in ,

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Tam Adı Açıklandı: İşte İlk Tanıtım Videosu

Yüzüklerin Efendisi dizisinin adı “The Lord of the Rings: The Rings of Power” olarak açıklandı. Merakla beklenen Amazon Prime macerasının tam adı bir video eşliğinde duyuruldu.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Yüzüklerin Efendisi Dizisi Adı
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi dizisinin tam adı açıklandı. Merakla beklenen Amazon Prime yapımı The Lord of the Rings: The Rings of Power adıyla yayınlanacak. Güç Yüzükleri, beklenen dizinin odak noktası olacak.

J.R.R. Tolkien imzalı Yüzüklerin Efendisi serisi, daha önce Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlandı ve büyük bir başarı elde etti. Sonrasında gelen The Hobbit üçlemesi her ne kadar ses getirse de benzeri bir başarıyı yakalayamadı ve eleştiri oklarının hedefi oldu. Seri, 2014 yılında yayınlanan Beş Ordunun Savaşı ile sona erdi ve o günden bu yana Orta Dünya evreniyle ilgili yeni bir şey henüz çıkmadı. Ancak bu, bir şey yapılmadığı anlamına gelmiyor.

Amazon, uzun süredir yayın haklarını satın aldığı Yüzüklerin Efendisi serisiyle ilgili bir dizi hazırlığında. Hakkında şimdiye kadar birçok bilgi paylaşılan diziyle ilgili son olarak resmi anlamda yayın tarihi paylaşıldı. Ağustos 2021’de açıklanan yayın tarihinin yanı sıra ilk kare de hayranların beğenisine sunuldu.

- Reklam -

Şimdi de J.D. Payne ve Patrick McKay’in başında bulunduğu dizinin tam adı yeni bir video eşliğinde duyuruldu. Hemen aşağıdan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

The Rings of Power: Yüzüklerin Efendisi Dizisi İsim Duyurusu | İZLE

YouTube video

Galadriel’in film üçlemesi başlangıcındaki meşhur cümlelerini içeren videonun sonunda dizinin adının The Lord of the Rings: The Rings of Power, yani Türkçe çevirisiyle Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri olduğunu gördük.

Dizinin İkinci Çağ’da geçeceği uzun süredir bilinen bir şeydi. İlk tanıtım videosunda yer alan yüzüklerin dövülüşü gibi gözüken sahneler ve bu sırada arka planda hangi yüzüklerin hangi ırka ait olduğunu belli eden o meşhur sözler ile devam ediyor. Dizi boyunca Sauron’un Tek Yüzük’ü alıp Orta Dünya’daki yükselişini izleyeceğimiz bu sayede daha da belirginleşmiş oldu. Ancak hâlâ tam olarak hangi zaman diliminde başlayacağı ve güç yüzüklerinin dövülüşünün dizinin hangi sezonunda yer alacağı gibi bilgiler resmi olarak açıklanmış değil.

- Reklam -

Toplamda 8 bölümden oluşacak Güç Yüzükleri’nin ilk sezonu 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak. 240 ülkede yayınlanacak olan dizinin yeni bölümü her cuma günü dijital yayın platformundaki yerini alacak.

Dizinin tam adını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: LOTRonPrime

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

26 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım diziyi batırmamışsınızdır.

  2. Avatar for Re_lar_Kvothe Re_lar_Kvothe dedi ki:

    Yapım aşamasını izledim, pratik efekt ile yapmışlar ama gene de ucuz duruyor. Enteresan gerçekten, ses dizaynı da kötü, sıfır etkileyicilik, Amazon tüm bu bütçeyi nereye harcıyor merak konusu.

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    İzlemeyi düşünmüyorum şahsen.

  4. Avatar for PenetratorGod PenetratorGod dedi ki:

    Dizi çıktığı zaman yorum yapmak daha mantıklı bu fragmandan çıkarım yapmak doğru değil.

  5. Avatar for Raistlin Raistlin dedi ki:

    Zaman Çarı hassasiyetim LOTR için pek yok. O yüzden bu diziyi izlerim muhtemelen ama gerçekten şu bir dakikalık görüntü ucuz duruyor. Yazdıklarınıza katılıyorum tamamen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

21 cevap daha var.

Azrail Koşuyor - Stephen King

Stephen King’in “Azrail Koşuyor” Romanı Yıllar Sonra Yeniden Raflarda

Our Flag Means Death fragmanı

Our Flag Means Death Fragmanı Yayınlandı: Taika Waititi’li HBO Max Dizisi Yolda