in

The Sandman’in 1. Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Sandman 1. sezon çekimleri nihayet tamamlandı. Neil Gaiman imzalı ünlü çizgi roman serisi Netflix ile gelmeye hazırlanıyor.

The Sandman
- Reklam -
- Reklam -

Neil Gaiman, The Sandman 1. sezon çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Netflix için hazırlanan çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, gün geçtikçe yayınlanmaya bir adım daha yaklaşıyor.

İlk defa 1989 yılında yayımlanmaya başlayan Gaiman’ın The Sandman adlı serisi, çizgi roman türünde en önemli işler arasında yer alıyor. 26 ayrı Eisner Ödülü ve farklı ödülleri de kazanan maceranın şimdiye dek 76 sayıya ulaşan cildi çıktı. Uzun süredir uyarlaması için uğraşıldı fakat bir türlü istenen olmadı. Nihayet Netflix ile anlaşan Gaiman, 21. yüzyılda geçen ancak buna rağmen aslına sadık kalacak bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Neyse ki beklenen macera ile ilgili güzel bir gelişme, bizzat yazarı tarafından açıklandı.

Ünlü yazar Neil Gaiman, bir hayranının Tumblr’daki sorusuna yanıt olarak Netflix canlı aksiyon dizi uyarlamasının durumu hakkında bir güncelleme paylaştı. Cevabında, “Hmm. 1. sezonun ana çekimlerini bitirdik. Şimdi özel efektler ve kurgu gibi şeyler yapılırken hepimiz sabırlı olmalıyız,” diyen Gaiman, aynı zamanda müziklerin de şu an yazılıp kaydedildiğini söyledi.

- Reklam -

The Sandman 1. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

The Sandman 1. Sezon Çekimleri Neil Gaiman Netflix

Peki çok beklenen dizi uyarlamasının ilk sezonunun yayın tarihi belli mi? Ne yazık ki bu sorunun cevabı yazarın kendisinde de yok. Hatta paylaştığı metinde gelecek olan ilk fragmanın bile ne zaman çıkacağını bile henüz bilmediğini dile getirdi. Yapımın kamera arkası ile ilgili ilk video da geçen haziran ayının başlarında paylaşılmıştı.

- Reklam -

Geçen mayıs ayında oyuncu kadrosu da açıklanan yapımda şu isimler yer alıyor: Rüya rolünde Tom Sturridge, Lucifer rolünde Gwendoline Christie, Lucienne rolünde Vivienne Acheampong, Roderick Burgess rolünde Charles Dance, Cain rolünde Sanjeev Baskar, Abel rolünde Asim Chaudhry, The Crointhian rolünde Boyd Holbrook, Ölüm rolünde Kirby Howell-Babpiste, Arzu rolünde Mason-Alexander Park, Umutsuzluk rolünde Donna Preston, Lyta Hall rolünde Razane Jammal, Ethel Cripps rolünde Joely Richardson, genç Ethel Cripps rolünde Niamh Walsh, John Dee rolünde David Thewlis, Rose Walker rolünde Kyo Ra, Kuzgun Matthew rolünde Patton Oswalt, Gilbert rolünde Stephen Fry, Johanna Constantine rolünde Jenna Coleman ve Unity Kincaid rolünde Sandra James Young.

Peki ya siz 1. sezonu Prelüdler ve Noktürnler cildine odaklanacak diziden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Gaiman yakından ilgileniyordu, edebi lezzetini yitirmeyeceğini umuyorum. Rüya’nın çok çok az yer aldığı, bazen yer almadığı öyküler düzensizlik ve tempo kaybı oluşturduğu için, uyarlamaya nasıl adapte edilecek merak ediyorum. Gerçi böylesine kültleşmiş bir eseri uyarlayıp beğendirmek oldukça zor iş. Bazen ne kadar kusursuz olursa olsun, romandaki yahut çizgi romandaki tadı vermiyor. Apayrı iki dünya. Umarım hakkını verirler. Zaten Netflix’in pozitif ayrımcılığına uygun sahneler de yer alıyor seride. Kendilerince fazlasını eklemezlerse iyi olur. Bıktırdı çünkü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kill la kill 2. sezon gelecek mi

Kill la Kill 2. Sezon’un Yayınlanma İhtimali Var mı?

dişi maymun alfa japonya

Erkek Lideri Yenen Dişi Maymun “Alfa” Oldu: 70 Senelik Gözlemde Bir İlk Yaşanıyor