in ,

Neil Gaiman’ın “The Sandman” Dizisinden Düşler ve Kâbuslar Dolu Yeni Fragman

The Sandman dizisi için düşler ve kâbuslarla dolu uzun soluklu bir fragman yayınlandı. Neil Gaiman’ın Netflix uyarlaması yakında başlıyor.

the sandman yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. San Diego Comic-Con etkinliklerinde adından çokça söz ettiren yapımlardan birisi de Neil Gaiman’ın ünlü çizgi roman serisi Sandman oldu. Netflix uyarlaması diziden uzun soluklu bir tanıtım paylaşıldı.

İlk olarak 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve Neil Gaiman ile Dave McKean imzalarını taşıyan The Sandman, çizgi roman dünyasını kökünden etkileyen işler arasında yer alıyor.

Uzun süren bir bekleyişin ardından dizi uyarlaması kesinleşen The Sandman’in başrolünde Tom Sturridge (On the Road, Far from the Madding Crowd) yer alıyor.

- Reklam -

Seri, bir büyücü tarafından onlarca yıl hapsedildikten sonra serbest kalan Rüya’nın, kayıp ekipmanlarını geri almak üzere çıktığı yolculukla başlıyor.

2022 yazının House of the Dragon ile birlikte en merakla beklenen dizi uyarlamalarından olan The Sandman için yayınlanan yeni fragman, eserde kilit rol oynayan düşler ve kâbuslara odaklanıyor.

The Sandman Dizisi Yeni Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizide Rüya rolünü Tom Sturridge canlandırıyor. Johanna Constantine karakteri Jenna Coleman, Korintli karakteri Boyd Holbrook, Lucifer karakteri Gwendoline Christie, Ölüm karakteri Kirby Howell-Baptiste, Kuzgun karakteri Patton Oswalt, John Dee karakteri David Thewlis, Arzu karakteri Mason Alexander Park tarafından canlandırılıyor. Mark Hamill de Merv The Pumpkinhead’i seslendirmek üzere kadroya katılanlar arasında.

Neil Gaiman verdiği demeçlerden birisinde dizi hakkında şunları kaydetmişti:

“30 yılı aşkın süredir Sandman uyarlamalarındaki rolüm sadece kötü olanların gerçekleşmesini engellemekti. Neyse ki bu görevde her zaman başarılı oldum. … Bunu yapmak ve doğru olanı seçebilmek için her yerde kararlılığı göstermek kesinlikle temiz bir nefes oldu. Bu, Sandman’i seven insanlar tarafından Sandman’i seven insanlar için yapılmış bir iş. Bu da benim için inanılmaz. Çok özel olduğunu hissedebiliyorum.”

- Reklam -

Gaiman bir başka söyleşisinde ise yapımın izleyicilere tıpkı bir kamyonun çarpması gibi çarpacağını kaydetmişti.

the sandman dizi netflix

Yaratıcı koltuğunu Neil Gaiman, David S. Goyer ve Allan Heinberg’in paylaştığı dizinin ilk sezonu toplamda 12 bölümden oluşuyor. Dizinin yapımı Warner Bros. Television tarafından üstleniliyor.

The Sandman dizisi 5 Ağustos 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Siz yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

house of the dragon uzun fragman

Yeni Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon”dan Ejderha Dolu Uzun Fragman Yayınlandı

yazarlar yapay zeka

Yapay Zekâ Edebiyatı da Etkilemeye Başladı: Yazarlar Romanlarını Hızlı Bitirmek için Programlardan Yardım Alıyor