in ,

“The Simpsons” Dizisindeki Gizli Bir Şaka 31 Yıl Sonra Ortaya Çıkartıldı

The Simpsons dizisinde 31 yıl boyunca gizli kalmış bir şaka, profesyonel ses ve video editörü tarafından yıllar sonra ortaya çıkarıldı.

The Simpsons'ta 31 Yıllık Gizli Şaka Ortaya Çıkarıldı
- Reklam -
- Reklam -

The Simpsons dizisinde saklı kalmış 31 yıllık bir şaka bulundu. Keşfi gerçekleştiren profesyonel video ve ses editörü Andrew “Ewzzy” Rayburn bölümün kesilmiş kısmını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İlk defa 1989 yılında haftalık bir dizi haline gelen, geleceğe yönelik tahminleri ve mizahı ile dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşmış popüler animasyon yapımı The Simpsons hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Andrew “Ewzzy” Rayburn sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile dizinin gizli kalmış şakasını ortaya çıkardı. Şaka 3. sezonda bulunan “The Otto Show” bölümünde yer alıyor.

- Reklam -

The Simpsons Dizisindeki Gizli Şaka için Oldukça Uğraşılmış

The Simpsons'ta 31 Yıllık Gizli Şaka Ortaya Çıkarıldı

Bölümde Bart Simpson, Spinal Tap isimli bir metal müzik grubunun konserine gideceğini söylüyor ve Marge da bunun üzerine, “Umarım çok yüksek sesle çalmazlar,” diye cevap veriyor. Homer ise, “Aman Marge, binlerce heavy metal konserine gittim ve bu kulaklarıma hiç zarar vermedi,” şeklinde yanıtlıyor. Bir sonraki sahne ise Homer’ın bakış açısına geçiyor ve Marge’ın söylediği her şey tiz bir sesin arkasında kalıyor.

Dizinin yazarları tam olarak ne olduğunu hatırlayamasalar da bir DVD yorumumda bu ses altında kalan şaka için çok uğraştıklarını ve hiçbir zaman duyulmayacak olmasından dolayı üzgün olduklarını söylemişlerdi.

İşte “The Simpsons” Dizisindeki Onlarca Yıldır Gizli Kalan O Şaka

Ancak editör Rayburn, Marge’ın ses dalgalarını bölümün geri kalan kısımlarından izole ederek bu kısma uyarlamış. Daha sonrasında bu bölümdeki ses dalgalarını ayırarak ne söylediğini açığa çıkarmış. Sesin temizlenmiş halinde Marge, “Tamam ama (çocukların) grubun kadınlara, alkole, dine, politikaya ya da herhangi bir şeye karşı tutumlarını örnek almayacağından emin ol,” dediği duyuluyor.

Tarihin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran The Simpsons geçen ocak ayında 35. sezon ve 36. sezon onaylarını da aldı. Böylelikle çizgi dizi 800 bölüm barajını aşmaya hazırlanıyor. Animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda Dan Castellaneta, Julie Kavner, Yeardley Smith, Nancy Cartwright, Harry Shearer ve Hank Azaria yer alıyor.

Siz The Simpsons dizisinde saklanmış bu şaka hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Kleopatra'yı Siyah Gösterdiği İçin Dava Edildi

Netflix, “Queen Cleopatra” Belgesel Dizisinde Kleopatra’yı Siyah Olarak Gösterdiği İçin Dava Edildi

Metallica'nın Yeni Albümü ile Grubun Geleceğine Bakış

Metal Müziğin En Büyük İsimlerinden Metallica’nın Yeni Albümü “72 Seasons” ile Grubun Geleceğine Bakış