in

The Sopranos Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

The Sopranos oyuncuları yıllar sonra canlı yayında bir araya geldi. İtfaiye erleri için bağış toplanan etkinlikte diziden yeni bir bölüm de okundu.

The Sopranos Oyuncuları
- Reklam -
- Reklam -

The Sopranos oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. Canlı yayın, İtfaiye Dostları kurumu adına yapılan bir bağış etkinliği için düzenlendi. Eski bir itfaiye eri olan Steve Buscemi’nin hazırladığı etkinlikte İtfaiye Dostları için 100 bin dolar bağış toplandı.

Canlı yayında kadro hayranlardan gelen soruları yanıtladı ve bizzat David Chase’in yazdığı “Bada Bing, Bada Zoom” adlı yeni bir sahne okundu. Dizinin baş yazarının elinden çıkmış ve oyuncuların seslendirdiği bir metin olduğu için bu sahnenin diziye gelmiş resmi bir yeni bölüm olduğu bile düşünülebilir.

Bağış etkinliğinde kadro özel hediyeler de sundu. Canlı yayının sunuculuğunu yapan Kevin Smith, 5 bin dolar bağışta bulunan bir kişiye yeni filmi Twilight of the Mallrats’ın setinde bir gün geçirme imkanını verdi. Yeni sahne Bada Bing, Bada Zoom’un yazımında da çalışan senarist Terence Winter bu teklifi alan isim oldu.

- Reklam -

the sopranos steve buscemi

Dizide Tony Blundetto karakterine hayat veren Steve Buscemi de Pine Barrens bölümünü yöneterek kazandığı Amerika Yönetmenler Loncası Plakı’nı hayranlar için açık artırmaya çıkarttı. Kazananın henüz açıklanmadığı plak Buscemi dahil bütün kadro tarafından imzalanacak.

The Sopranos Ailesi’nin Karantina Süreci: “Bada Bing, Bada Zoom”

Peki, dizinin yeni bölümünün hikâyesi nasıl? Dizide Tony’nin terapistliğini ve (bilinçsizce) consigliere’liğini (danışmanlığını) yapan Dr. Melfi (Lorraine Bracco) kadro için bir grup tedavisi hazırlamış. Tony’nin kardeşi Janice’in (Aida Turturro) iknalarıyla ailenin neredeyse tamamı terapiye katılmış. Carmela (Edie Falco), Meadow (Jamie-Lynn Sigler), A.J. (Robert Iler) katılan aile üyeleri. Tony’nin diğer ailesinden de Big Pussy (Vincent Pastore) Silvio Dante (Steven Van Zandt) Gabriella Dante (Maureen Van Zandt), Christopher Moltisanti (Michael Imperioli), Adriana La Cerva (Drea de Matteo), Bobby Bacala (Steve Schirripa) Furio (Federico Castelluccio) ve tabii ki etkinliği düzenleyen Buscemi’nin Tony Blundetto karakteri tedaviye eşlik etmiş.

- Reklam -

Bu özel skeç tabi ki dizinin New Jersey’ini de vuran  Koronavirüs salgınına odaklı. Karakterlerin karantinalarını nasıl geçirdiklerini öğreniyoruz: Big Pussy, kapı önlerinden Amazon paketleri çalmış. Christopher internette bini bir para olan komplo teorilerine kendini kaptırmış. Meadow savcılık için hazırlanmış ve A.J. de Bitcoin işine girmiş. Skecin tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Sopranos – “Bada Bing, Bada Zoom” (2020) | İZLE

YouTube video

The Sopranos dünyasında geçecek yeni proje The Many Saints of Newark’ın 11 Mart 2021’de sinemalarla aynı anda HBO Max’ta yayınlanacağını da hatırlatalım.

The Sopranos karakterlerini 13 yıl sonra yeniden izlemek nasıl hissettirdi? Many Saints of Newark için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Vanity Fair

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Zamanında her bölümünü merakla beklediğim nadir dizilerden birisiydi.

  2. Avatar for Corvo Corvo dedi ki:

    Tony reis yoksa neyleyim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Furiosa: Yeni Mad Max Filmi Vizyon Tarihi

Furiosa: Yeni Mad Max Filmi Vizyon Tarihi Duyuruldu

NASA 2021 Bütçesi Artemis

NASA 2021 Bütçesi Beklentileri Karşılayamadı: İnsanlı Aya Gidiş Planı Bozuldu