in ,

The Stand Fragmanı: Mahşer Yakın!

The Stand fragmanı yayınlandı. Stephen King’in meşhur romanından uyarlanan kıyamet sonrası CBS dizisi 17 Aralık’ta geliyor.

the stand fragmanı
- Reklam -

The Stand fragmanı nihayet karşımızda. Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlananan dizide, kıyamet sonrası bir dünyada düzeni yeniden kurmak için verilen savaşlara kısa bir göz atıyoruz.

Mini dizi olarak hazırlanan The Stand 30 Mart 2018’te duyurulmuştu ve o günden beri de yavaş yavaş şekillendi. Geçtiğimiz hafta yayın tarihi de duyurulan dizinin şimdi de ilk fragmanı yayınlandı. Stephen King’in senaristlik ve uygulayıcı yapımcılık yaptığı diziyi Josh Boone yönetiyor.

the stand Abigail

- Reklam -

The Stand’ın ilk kısa fragmanı bizlere Rahibe Abigail’i ilk kez canlı kanlı görme şansını veriyor. Abigail’i müttefiklerini yardıma çağırırken gördükten sonra dizinin devasa oyuncu kadrosundaki önemli isimler görünüyor. Dizinin ana karakterlerinden Rahbe Abigail’i Whoopi Goldberg canlandırıyor. Kötü karakterimiz King severlerin The Man in Black olarak da tanıdığı Randall Flagg ve dizide karakteri üstlenen isim Alexander Skarsgård. Öykünün üçüncü kutbu Stu Redman da James Marsden tarafından canlandırılıyor.

Ölümcül bir pandeminin Dünya nüfusunun %99.4’ünü yok edişinden sonra iyiyle kötünün yeni dünya düzenini kurmak için verdikleri savaşı anlatan The Stand bu üç ana karakterin etrafında dönüyor.

The Stand Fragmanı | İZLE

YouTube video

Önümüzdeki yıllarda yayınlanmasını beklediğimiz onlarca Stephen King uyarlaması var ancak The Stand diğerlerinden daha fazla bir heyecanla takip ediliyor. Usta yazarın 1978’de yayınladığı kitap ilk baskılarında gerek yayınevi gerek King’in kendisi tarafından oto sansüre uğramıştı. Yayınlanışından 12 yıl sonra 1990’da Sansürsüz Tam Metin etiketiyle ekstra 200’den fazla sayfayla yeniden basılan kitap King’in en uzun eseri. 40 yılı geçkin hayatında 4.5 milyon kopya satarak da önemli bir okur kitlesine ulaşmış durumda.

King severleri dizi için heyecanlandıran bir başka etken de yazarın diziye olan bağı. Şimdiye kadar pek çok uyarlaması hakkında negatif yorumlarda bulunan yazar, The Stand için dümeni eline almış durumda. King sadece dizinin yazımı sırasında etkin bir rol oynamakla kalmayıp bir de diziye özel yeni bir son eklemiş.

- Reklam -

The Stand Dizisi Fragmanı Yayın Tarihi CBS

10 bölümlük The Stand dizisinin ilk bölümü 17 Aralık’ta CBS All Access’te yayınlandıktan sonra, haftalık olarak yeni bölümler çıkartmaya devam edecek.

Siz Mahşer’i yeniden yaşamaya hazır mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Brave New World 1. Sezon Oyuncu Söyleşileri: Kylie Bunbury, Sen Mitsuji ve Nina Sosanya

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

christopher nolan the batman robert pattinson

Christopher Nolan, Robert Pattinson’ın Batman Karakteri İçin Heyecanlı

Netflix Ücretsiz Dizi Film Abonelik İzle

Netflix Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Kampanyası Başlattı