in

The Stand Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor

Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi The Stand’in (Mahşer) kadrosuna yeni isimler katıldı.

Katherine McNamara The Stand
- Reklam -
- Reklam -

CBS All Access, Stephen King’in aynı adlı romanından uyarladığı dizi The Stand’in (Mahşer) yapımında ilerledikçe yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Son olarak Eion Bailey, Katherine McNamara ve Hamish Linklater’in kadroya katıldığı duyuruldu.

Şimdiye kadar açıklanan kadro arasında James Marsden, Amber Heard, Odessa Young, Whoopi Goldberg, Nat Wolff, Alexander Skarsgård ve Henry Zaga gibi isimler yer alıyor. Yeni eklenen kişiler ile beraber hikâyenin ne kadar kapsamlı olduğunu ve uyarlandığı romana sadık kalması için pek çok karakterin bulunması gerektiğini anlıyoruz. King’in bu romanı daha önce 90’lı yıllarda da uyarlanmış, ancak sadece dört bölümlük bir mini dizi yapılmıştı. Bu yüzden yeni yapımın çok daha büyük ölçekte yapılacağını söyleyebiliriz.

The Stand, Stephen King’in yarattığı apokaliptik bir dünyada geçiyor. Büyük bir kısmı vebadan dolayı yok olmuş, iyi ve kötünün klasik çatışması içinde boğulan bir dünya anlatılmaktadır. İnsanlığın kaderi ise 108 yaşındaki Mother Abagail ve bir avuç insanın omuzlarındadır. Bu grupların en kötü kâbusu ise tarifsiz güçlere sahip olan Randall Flagg, the Dark Man( Karanlık Adam) olacaktır.

- Reklam -

Diziye Katılan İsimlerin Canlandıracakları Karakterler Belli Oldu

Eion Bailey’i HBO’nun Band of Brothers ve uzun soluklu bir dizi olan ER’dan tanıyoruz. Bailey, ölümcül virüsten kurtulan ve Harold ile aynı ekipte yer alan karakter Teddy Weizak’ı canlandıracak.

Freeform’un Shadowhunters ve The CW’nin Arrow dizisi ile tanınan Katherine McNamara ise Julie Lawry karakterini canlandırıyor. Çılgın tarafları da olan küçük şehir kızı olan Julie Lawry, Lloyd’un Las Vegas’ta ele geçirdiği kişilerden biri.

- Reklam -

Tell Me Your Secrets ve Legion yapımlarında karşımıza çıkan Hamish Linklater ise Dr. Ellis’ı canlandıracak. Salgın hastalık uzmanı ve albay olan Dr. Ellis, bu ölümcül virüsü sonlandıran kahraman olmayı hayal etmektedir.

The Stand ile ilgili en heyecanlandıran kısım ise King’in kitaptaki sonu daha da detaylandırarak dizi için yeni bir son yazmış olması. New York Times’a konu ile ilgili konuşan King, bu yeni sonun zaten aklında olduğunu, Stu and Frannie geri dönünce başlarına ne geleceğini hep görmek istediğini belirtti.

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kanser tedavisi

Kanser Hücresi Tespitinde Yeni Yöntem Bulundu

Willem Dafoe

Willem Dafoe Nightmare Alley’in Kadrosuna Katıldı