in ,

Oldboy’un Yönetmeninden HBO Dizisi: Robert Downey Jr.’lı “The Sympathizer” Fragmanı Yayınlandı

The Sympathizer fragmanı yayınlandı. Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan dizi, Warner Bros.’un Max platformunda yayınlanacak.

The Sympathizer Fragmanı Max
- Reklam -
- Reklam -

The Sympathizer fragmanı görücüye çıktı. Oldboy’un yönetmeni Park Chan-Wook’un öncülüğünde hazırlanan yapımın başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande yer alıyor. Dizi, HBO Max’ın yeniden markalaştığı Max çatısı altında izleyicilerin karşısına çıkacak.

The Sympathizer dizisi, Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadeleleri konu alacak. Yapım bir casusluk gerilimi ve kültürler arası hiciv olarak da tanımlanıyor.

Viet Thanh Nguyen’in 2015 yılında yayımlanan The Sympathizer kitabı, yazara Pulitzer ödülü kazandırmıştı. Eser Türkçeye Duygu Akın imzasıyla tercüme edilmiş ve Kafka Kitap tarafından Sempatizan başlığıyla yayımlanmıştı.

- Reklam -

The Sympathizer Fragmanı Max WBD

Nguyen’in aynı adlı eserinden uyarlanan Max dizisinde casus rolü Cowboy Bebop ile tanınan Hoa Xuande’ye emanet edildi. Yayınlanan ilk fragmanda Xuande, “Ben bir Vietkong olabilirim. Bir casus. Nasıl bilebilirsin? Tabii ki değilim! Amerika’yı seviyorum,” ifadesini kullanıyor.

The Sympathizer’ın yönetmenliğini, ortak dizi sorumlusu, sorumlu yapımcı ve yazar olarak da yapımda görev yapan Park Chan-wook üstleniyor. Adaptasyon aynı zamanda ortak yürütücü ve başyapımcı olarak görev yapan Don McKellar’ın da imzasını taşıyor.

The Sympathizer Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Xuande ve Downey Jr.’a ek olarak dizide Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Vy Le, Ky Duyen ve Sandra Oh gibi oyuncular yer alıyor.

Yapımda Downey Jr.’ın Kaliforniyalı bir kongre üyesi, bir CIA ajanı ve daha fazlasının dahil olduğu birkaç düşman karakterden birini canlandıracağı da belirtiliyor.

- Reklam -

Diziye kaynaklık eden romanın ayırt edici özelliklerinden birisi de kahramanın ve anlatıcının çoğunlukla anonim kalmasıydı. Bu tercihin, televizyon adaptasyonunda da korunduğu görülüyor.

Dizinin yürütücü yapımcılığını A24, Downey Jr. ve prodüksiyon şirketi Team Downey adına eşi Susan Downey; Amanda Burrell, Kim Ly, Rhombus Media adına Niv Fichman, kitabın yazarı Nguyen ve Moho Film adına Jisun Back üstleniyor.

Max Dizisi The Sympathizer

Nguyen imzalı romanın A24 tarafından ekrana taşınacağı ilk olarak Nisan 2021’de duyurulmuştu. Yazar, 2003 tarihli kara gerilim filmi Oldboy’dan çok etkilendiğini söylemiş ve, “TV uyarlamasını yönetecek daha iyi birisini hayal edemediğini,” belirtmişti. Park da en başından itibaren dizi sorumlusu olarak ekibe dahil olmuştu.

The Sympathizer dizisi 2024 yılı içerisinde Max platformunda izleyicilerle buluşacak.

The Sympathizer dizisi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mia Goth Blade Filmi Kadrosu

Bağımsız Korku Filmlerinin Yıldızı Mia Goth, Marvel’ın Vampir Filmi “Blade” Kadrosunda

Gladyatör Öyküleri: Aylık Öykü Seçkisi 157. Sayısı Yayında

Aylık Öykü Seçkisi’nin 157. Sayısı Yayında: “Gladyatör Öyküleri”