in

Chris Pratt’li “The Terminal List” 2. Sezon Onayını Aldı ve Dizinin Öncesini Anlatan Yeni Bir Spin-Off’a Yeşil Işık Yakıldı

The Terminal List 2. sezon onayı aldı. Amazon Prime Video, başrolünde Chris Pratt’in yer aldığı dizinin öncesini de anlatacak yeni bir spin-off geleceğini duyurdu.

The Terminal List 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde Chris Pratt’in yer aldığı The Terminal List 2. sezon onayı aldı. Amazon Prime Video, yeni sezon onayının yanı sıra, dizinin öncesini anlatacak bir spin-off yapımına da yeşil ışık yaktı.

Yazar Jack Carr’ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan ve Chris Pratt’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği The Terminal List geçen yılın yaz aylarında Prime Video’da yayınlandı. Dizi, tüm ekibinin öldürüldüğü başarısız bir görevin ardından ailesinin öldürülmesini çevreleyen komployu ortaya çıkarmaya çalışan ve ABD Donanması’nın özel kuvvetlerinden olan James Reece’in maceralarını takip ediyor. Dizi, ilk sezon tamamlandığında eleştirmenlerden genellikle karışık ve olumsuz eleştiriler aldı. Yine de tüm bu olumsuzluklara rağmen Pratt ve Carr, 2. sezonun potansiyeli hakkında cesaret verici paylaşımlar yaptılar.

Sonunda dizinin hayranları merak ettikleri sorunun cevabını almış durumdalar. Deadline’ın haberine göre Prime Video, The Terminal List’i 2. sezon için yeniledi ve hatta sadece yenilemekle kalmadı, yeni bir prequel dizisine yeşil ışık yakarak seriyi genişletmeye karar verdi. Haber, Amazon yöneticisi Vernon Sanders’ın The Terminal List 2. sezonla ilgili heyecan verici bir duyurunun yolda olduğunu ve hem Pratt hem de Carr’ın birkaç ipucu içeren açıklamalarından kısa bir süre sonra geldi. Bununla birlikte, dizilerden herhangi birinin çekime ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

- Reklam -

The Terminal List 2. Sezon Onayı Aldı

The Terminal List 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Yanıt Bulmadı

Aylarca süren belirsizlikten sonra, James Reece’in hikâyesinin henüz bitmediği de bu şekilde anlaşılmış oldu. İlk sezonda Reece, ailesinin cinayetinde parmağı olan herkesi avlayıp öldürmüştü. Kısa süre sonra ailesinin ölümünün, The Terminal List’in açılış bölümünde görülen tüm SEAL ekibinin ölümüyle bağlantılı olduğu anlaşıldı. Reece sonunda kendisinin ve ekibinin TSSB’nin başlamasını önlemek amacıyla oluşturulan RD4895 ilacı denemesine dahil oldukları için hedef alındığını keşfetti. Ne yazık ki Reece ve ekibi için ilaç, ABD hükûmetinin bazı üyelerinin örtbas etmeye istekli olduğu bir şey olan beyin tümörlerine de neden olduğu görüldü.

Reece listesindeki herkesi başarıyla öldürmüş olsa da, sezon finali Pratt’in karakterinin hâlâ beyin tümöründen muzdarip olmasıyla sona erdi. Reece, esasen ilk sezonda öleceği gerçeğini kabul etmişti, ancak 2. sezonun gelmesi ile yaşama şansı artmış olabilir. Karakterin The Terminal List 2. sezonda tedavi görüp iyileşmesi veya yeni bir göreve başlarken hastalığının etkilerinden acı çekmeye devam etmesi de olası görünüyor. Reece’in ilk sezonda yer alan karakterlerin çoğunu öldürdüğü düşünüldüğünde, kimin geri döneceği şu anlık belirsizliğini koruyor. Ancak Constance Wu’nun canlandırdığı gazeteci Katie Buranek’in geri dönüş yapması muhtemel görünüyor.

- Reklam -

The Terminal List 2. Sezon Onayı Aldı

The Terminal List’in ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Dizinin devam edecek ve hatta öncül yapımla genişleyecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batgirl Filmi İptali Hakkında Yeni DC Başkanı Konuştu

90 Milyon Dolar Harcanıp Vizyon Görmeyen “Batgirl” Hakkında Yeni DC Başkanı Konuştu: “İzledim, İptal Edilmesi Doğru Karardı”

Yeni Dünya Düzeni - H.G. Wells

Bilimkurgu Ustası H.G. Wells’ten Bir Barış Çağrısı: “Yeni Dünya Düzeni” Türkçede İlk Defa Raflarda