in

Steven Moffat’ın Ekrana Uyarladığı “The Time Traveler’s Wife” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

The Time Traveler’s Wife 2. sezon için iptal kararı çıktı. Aynı adlı bilimkurgu romanından Steven Moffat tarafından HBO dizisine uyarlanan yapım yola devam etmeyecek.

The Time Traveler's Wife 2 sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

The Time Traveler’s Wife 2. sezon iptal edildi. HBO, Audrey Niffenegger’ın bilimkurgu romanından uyarlanan yapımın fişini çekti.

Yaratıcı koltuğunda Doctor Who, Sherlock ve Dracula gibi yapımlarla tanınan Steven Moffat’ın oturduğu dizi, HBO ile 2. sezonu göremeyecek.

İlk sezonu toplamda 6 bölümden oluşan yapımın başrolünde Game of Thrones’ta Ygritte karakterini canlandıran Rose Leslie yer alıyordu. Yapımın oyuncu kadrosunda Leslie’ye Clare Abshire, Theo James Henry DeTamble, Desmin Borges Gomez ve Natasha Lopez Charisse eşlik etti.

- Reklam -

Karmaşık ve büyülü bir aşk hikâyesini takip eden yapımda, zaman yolculuğu temasıyla süslenen sorunlu bir evlilik konu alınıyor.

The Time Traveler’s Wife 2. Sezon Geliştirilmeyecek

Amerikalı yazar Audrey Niffenegger’ın 2003 yılında yayımlanan eseri, Arthur C. Clarke Award dahil birçok ödülde yarışmıştı. The Time Traveler’s Wife, Türkçeye bu yıl İthaki Yayınları tarafından Zaman Yolcusunun Karısı adıyla kazandırıldı.

Yönetmenliğini David Nutter’ın yaptığı dizi, 15 Mayıs’ta prömiyerini yaptı ve 19 Haziran’a dek haftalık olarak yayınlandı. Nutter, Game of Thrones’un ünlü Red Wedding bölümünün yanı sıra The CW dizisi Arrow, 2001 yapımı Smallville ve ünlü fantastik dizi Supernatural gibi popüler yapımlarda yönetmen olarak görev aldı.

The Time Traveler's Wife 2 sezon iptal hbo

Bir HBO sözcüsü, Deadline’a yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti:

- Reklam -

“HBO her ne kadar The Time Traveler’s Wife’ın 2. sezonunu hazırlamayacak olsa da, usta hikâye analtıcıları Steven Moffat ve David Nutter ile ortak çalışmak bizim için bir ayrıcalıktı.

“Bu kıymetli kitabı uyarlamak için gösterdikleri tutku, sıkı çalışma ve özen için çok minnettarız. Theo ve Rose’a ve izleyicileri tamamen büyüleyen yürekten performansları için mükemmel kadromuzun geri kalanına da teşekkür ediyoruz.”

Warner Bros. Television ve Hartswood Films tarafından üretilen dizi, Steven Moffat tarafından yazıldı. Serinin yapımcılığını yönetmen Nutter ile birlikte Sue Vertue, Brian Minchin ve Joseph E. Iberti üstlendi.

Zaman Yolcusunun Karısı kitabı, 2009 yılında Robert Schwentke tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Yapımın başrollerinde Eric Bana, Rachel McAdams ve Ron Livingston yer almıştı.

The Time Traveler’s Wife 2. Sezon iptali hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Rayla Rayla dedi ki:

    Hikayenin devamını göremeyecek olmak üzücü, ben sevmiştim diziyi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölüm Can Düşmanım - Elias Canetti

Ölüm Can Düşmanım: Geçmişe ve Geleceğe Ölümün Penceresinden Bakabilmek

Hat Bekçisi Thiel - Gerhart Hauptmann

Nobel Ödüllü Alman Yazar Gerhart Hauptmann’ın “Hat Bekçisi Thiel” Öyküsü Türkçede