in

The Twilight Zone 2. Sezon Kadrosu Şekilleniyor

The Twilight Zone 2. sezon bölümlerine dair yeni detaylar paylaşıldı. CBS’in yeniden ekranlara taşıdığı Alacakaranlık Kuşağı’nda kadro şekilleniyor.

The Twilight Zone 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

CBS, The Twilight Zone dizisinin bu yaz yayınlanacak 2. sezon bölümlerine dair bazı detayları paylaştı. Yapımın ilk 5 bölümünün ismi ortaya çıktı. Bunun yanı sıra, ikinci sezonda yer alacak oyuncuları da paylaşan kanal, yeni sezonla beraber dizinin ivmesini yükseltmeyi planlıyor.

Daha önce 1959 – 1964 yılları arasında 5 sezon ve 1985 – 1989 yılları arasında 3 sezon yayınlanan Alacakaranlık Kuşağı’nın, geçen senelerde modern bir anlayışla yeniden ekranlara taşınmasına karar verilmişti.

Yeni seride yıldız takviyesi olarak adlandırılabilecek bir adım atıldı ve dizinin oyuncu kadrosuna Birds of Prey ve Lovecraft Country ile tanınmaya başlayan Jurnee Smollett, Happy Endings’ten hatırlayabileceğiniz Damon Wayans Jr. ve en son Russian Doll’da parlayan Greta Lee dahil edildi.

- Reklam -

Bu isimlerin yanı sıra Bojack Horseman’da Mr. Peanutbutter’ı seslendiren Paul F. Tompkins ve The Deuce’da oynamış David Krumholtz da dizide görünecek. Spider-Man 3, That ‘70s Show ve BlackKklansman’da severek izlediğimiz Topher Grace de açıklanan isimler arasında.

Her bölümü birbirinden bağımsız bilimkurgu ve gizem temalı öykülere odaklanan dizinin açıkladığı tek isimler kamera önündekiler değil. Kamera arkasında da A Girl Walks Home Alone at Midnight’ın yönetmeni Ana Lily Amirpour ve I am the Pretty Thing That Lives in the House’u yönetmiş Oz Perkins yer alıyor.

The Twilight Zone 2. sezon

CBS’in daha önce doğruladığına göre dizinin yapımcılarından Jordan Peele de 2. sezon için bir bölüm kalem alacak. Dizinin açıklanan bölüm isimlerini kadrolarıyla beraber aşağıda inceleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Twilight Zone 2. Sezon Hangi Oyuncu Hangi Bölümde Yer Alıyor?

Bölüm: 8
Oyuncular: Joel McHale (Community, Stargirl), Brandon Jay McLaren (UnREAL, Graceland)
Yazar: Glen Morgan
Yönetmen: Justin Benson & Aaron Moorhead

Bölüm: A Small Town
Oyuncular: Damon Wayans Jr. (Happy Endings, Let’s Be Cops), David Krumholtz (The Deuce, Evel), Natalie Martinez (Reminiscence, The I-Land), Paula Newsome (Barry, Chicago Med)
Yazar: Steven Barnes & Tananarive Due
Yönetmen: Alonso Alvarez-Barreda

Bölüm: Try, Try
Oyuncular: Topher Grace (Spider-Man 3, BlackKklansman, Black Mirror), Kylie Bunbury (When They See Us, Pitch)
Yazar: Alex Rubens
Yönetmen: Jennifer McGowan

The Twilight Zone 2. sezon

Bölüm: You Might Also Like
Oyuncular: Gretchen Mol (Boardwalk Empire, Manchester by the Sea) , Greta Lee (Russian Doll, High Maintenance)
Yazar: Osgood Perkins
Yönetmen: Osgood Perkins

Bölüm: Ovation
Oyuncular: Jurnee Smollett (Birds of Prey, Lovecraft Country), Tawny Newsome (Space Force, Lower Decks), Sky Ferreira (Baby Driver, Twin Peaks), Paul F. Tompkins (BoJack Horseman, Comedy Bang! Bang!), Thomas Lennon (Reno 911!, Night at the Museum)
Yazar: Emily C. Chang & Sara Amini
Yöneten: Ana Lily Amirpour

Dizinin ilk sezonu karışık yorumlar alırken, ikinci sezona yapılan bu takviyelerle dizi daha fazla kişiye hitap edebilir gibi duruyor. Yapımın 2. sezon bölümleri bu yaz CBS All Access’ta yayınlanacak. Ancak yeni sezon için tam olarak bir tarih açıklanmış değil.

Siz dizinin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İkinci sezon ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Netflix, Koronavirüs Sonrası Çekimlere Nasıl Devam Edecek?

Kaynak: Collider

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    İlk sezonu birkaç bölüm izleyip eski 5 sezonluk dizideki tadı alamayınca devam etmemiştim. 5 sezonun da tamamını izlemediğim için canım çektiği zaman yenisi yerine eskisini izliyorum. Bu nedenle bunu da izlemeyeceğim gibi duruyor.

  2. Avatar for Soultake Soultake dedi ki:

    Bunu izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum pek ama orijinalini merak ediyordum, izleyenler varsa önerir mi?

  3. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Orijinal yapım güzel. Eğer türe karşı ilginiz varsa bir şans verin derim. Hemen hemen bütün bölümleri şaşırtıcı bir şekilde biten keyifli bir dizi. Ben de fazla izlemedim gerçi ikinci sezonda olmam lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karayip Korsanları Pirates of the Caribbean Karen Gillan

Karayip Korsanları Serisinin Kadın Başrolü Belli Oldu mu?

mevsim yenice kitap önerileri

Mevsim Yenice Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 5 Kitap