in ,

The Umbrella Academy 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

The Umbrella Academy 2. sezon çıkış tarihi eğlenceli bir video eşliğinde duyuruldu. Netflix’in çizgi roman uyarlaması dizisi geri dönüyor!

The Umbrella Academy 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Steve Blackman ve Jeremy Slater’ın yaratıcılığını üstlendiği Netflix’in çizgi roman uyarlaması The Umbrella Academy için 2. sezon çıkış tarihi sonunda paylaşıldı. Yeni bölümler bu yaz geliyor!

Çekimleri Aralık 2019’da tamamlanan The Umbrella Academy 2. sezonun uzun süren post prodüksiyon süreci nihayet noktalandı. Netflix’in çizgi roman uyarlaması yapımları arasında dikkat çeken bir noktada duran yapımın yayın tarihi belli oldu. Dizi, herhangi bir Koronavirüs ertelemesi almadan olağan yayın akışıyla karşımıza çıkacak.

Şubat 2019’da yayınlanan 10 bölümlük 1. sezon sonrası yeni sezon onayını hızlı alan Şemsiye Akademisi sonunda izleyicileriyle buluşuyor. Gerard Way’in yazdığı ve Gabriel Bá’nın çizimlerini üstlendiği, dilimize Şemsiye Akademisi başlığı ile JBC Yayıncılık tarafından kazandırılan çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin yeni sezon duyurusu kısa bir video eşliğinde duyuruldu.

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon Bölümleri 31 Temmuz 2020’de Netflix’te Olacak

The Umbrella Academy 1. sezon bölümleri Netflix’teki yerini aldıktan bir hafta sonra toplamda 45 milyon evde izlenerek platformun en popüler yapımlarından birisi olmayı başarmıştı.

Süper kahraman olarak yetiştirilen yedi kardeşin kıyameti önleme macerasını konu alan dizi, 2. sezon bölümleri ile 31 Temmuz 2020 tarihinde Netflix’te olacak.

The Umbrella Academy 2. Sezon Çıkış Tarihi

Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, yeni sezonunda Ritu Arya, Marin Ireland ve Yusuf Gatewood gibi isimleri de ekibine katıyor.

İlk sezonda olduğu gibi 2. sezonda da toplamda 10 bölüm izleyiciyi bekleyecek. Dizinin ortalama bölüm süreleri ise 1 saatten oluşuyor.

- Reklam -

Serinin uyarlandığı çizgi romanlar orijinal dilinde Dark Horse adlı yayınevinden çıkıyor. Netflix’in Dark Horse ile imzaladığı anlaşma sonrasında, bu kanaldan çıkacak yeni yapımlar da izleyicilerle buluşturulacak. Hatta Sin City uyarlamasının DH işlerinden birisi olduğunu hatırlatalım.

[GÜNCELLEME: YENİ SEZON FRAGMANI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.]

The Umbrella Academy 2. Sezon Bölümleri

Kanalın Şemsiye Akademisi’nden uyarlanan dizisinin yeni sezon duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Umbrella Academy 2. Sezon Tarih Duyurusu Videosu

YouTube video

Peki siz dizinin yeni sezonunu merakla bekleyenlerden misiniz? İlk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı ve yeni sezona dair teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* 1. Sezon İncelemesi: Şemsiye Altına Sıkışıp Kalanlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Tarih 31 Temmuz imiş. Bekleriz iki buçuk ay.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sineklerin Tanrısı William Golding

Sineklerin Tanrısı Gerçek Oldu: İşler Golding’in Anlattığı Gibi Değilmiş!

Ömer Seyfettin Hikayeleri

Ömer Seyfettin Hikâyeleri Yazarın Ölümünün 100. Yılında Özel Baskıyla Geliyor