in

The Umbrella Academy 2. Sezon İlk Görseller Yayınlandı

The Umbrella Academy 2. sezon görselleri yayınlandı. Fotoğraflarla birlikte , Hargreeves ailesinin 1960’larda yaşadıkları ortaya çıktı.

The Umbrella Academy 2. Sezon İlk Görseller
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 2. sezon için Hargreeves ailesinin 1960’larda yaşamlarını sürdürdüğünü gösterdiği yeni bir grup fotoğraf yayınlandı.

Gerard Way ve Gabriel Ba‘nın çizgi romanlarına dayanan Şemsiye Akademisi, hepsi aynı gün ve aynı zamanda mucizevi bir şekilde doğan yedi çocuktan oluşan bir grubun hikâyesini anlattı. (Üstelik doğum gerçekleşene kadar anneleri hamile bile değildi!)

O gün doğan 43 çocuktan yedisi ve milyarder Sir Reginald Hargreeves tarafından evlat edindiler. Özel güçleri nedeniyle, Hargreeves çocukları kiralık süper kahraman takımına dönüştürür, ancak yetişkinliğe ulaştıklarında ayrılırlar ve ayrı hayatlar yaşarlar. The Umbrella Academy 1. sezon da, Hargreeves’in ölümünden sonra tekrar bir araya gelen kardeşleri ve kendilerinden biri olan Vanya’nın neden olduğu kıyameti durdurmaya çalışmalarını konu edinmişti.

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon 1

İlk sezonu kardeşlerin zaman içerisinde bilinmeyen bir mekan ve zamana gitmesiyle, heyecanlı bir şekilde sona eren dizinin yeni sezonu da merakla bekleniyordu. Nihayet ikinci sezonla ilgili Netflix sosyal medya hesapları ile Entertainment Weekly’de tarafından yeni fotoğraflar yayınlandı.

The Umbrella Academy 2. Sezon ile Aile Üyeleri Yeniden Ayrılıyor mu?

Yayınlanan yeni fotoğraflarla birlikte kardeşlerin ne zamana gittiği sorusu nihayet belli oldu. Şemsiye Akademisi’nin üyelerinin bulundukları yeni zaman 1960’lar olarak gözüküyor. Yine platform tarafından yayınlanan resmi The Umbrella Academy 2. sezon özeti ile bu bilgi doğrulandı. Bu da ailenin 1960’ların başında Dallas, Teksas’ta farklı tarihlere geri döndüğünü söylüyor.

Yayınlanan fotoğraflarda Allison’tan Vanya’ya, Hargreeves aile üyelerinin her biri gözükmekte. Hemen aşağıdan bakabilirsiniz.

The Umbrella Academy 2. Sezon

The Umbrella Academy 2. Sezon 6

The Umbrella Academy 2. Sezon 5

The Umbrella Academy 2. Sezon 4

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon 3

The Umbrella Academy 2. sezon

The Umbrella Academy 2. Sezon 9

The Umbrella Academy 2. sezon

Hargreeves aile üyelerinin her biri geçmişte kendi hayatlarını yaşıyor gibi görünüyor. Ancak görünüşte Beş’in ısrarıyla bir araya geldiler gibi duruyor. Ayrıca üç yeni karakterin, Hargreeves çocukları için avlanan üçlü acımasız İsveç suikastçılarının bir görüntüsü var.

Fotoğraflar ayrıca hayranların uzun süredir dillendirdiği bir teoriyi de doğrulayarak aile üyelerinin farklı zaman dilimlerinde ortaya çıktığını gösteriyor. Fakat karakterlerin arasında bulunan zaman dilimi çok büyük fark içermediğinden, fazla sorun yaşamadan yeniden bir araya gelebileceklerini gösteriyor.

The Umbrella Academy 2. Sezon, 31 Temmuz 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni yayınlanan görselleri sizler nasıl buldunuz? İlk sezon sonrasında sizce benzer kalitede bir iş ortaya çıkacak mı? Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla yorumlarınızı ve 2. sezon teorilerinizi paylaşabilirsiniz.


* En İyi Netflix Dizileri: Mutlaka Göz Atmanız Gereken 15 Yapım

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for dieter dieter dedi ki:

    İlk birkaç bölümü sevmeyip kısa bir ara vermiştim sonra iyi ki devam etmişim. Fotoğraflarda Vanya bana daha mutlu geldi. En son mutlu olduğunda başına neler gelmişti… 1960 kıyafetleri de çok güzel olmuş. Ayrıca Klausu özledim.:cry:

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bu diziye dair aklımda kalan tek şey x16 da izlediğim ://

  3. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Ben ilk bölümde “çay koyma” olayından sonra bıraktım. Zaten bölümü pek sevmemiştim o espiri iyice soğuttu beni. Spoiler a bakmayın bölüm hakkında önemli bilgi içeriyor.

    Şaka şaka bakabilirsiniz :sunglasses:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Remember Film İnceleme 2015 Hatırla

Remember Film İncelemesi: Irkçılık En Tehlikeli Hastalık

The Lord of the Rings: Rise to War

The Lord of the Rings: Rise to War Mobil Oyunu Duyuruldu