in

The Umbrella Academy 2. Sezon Netflix’te Yayında!

The Umbrella Academy 2. Sezon Netflix’te yayında! Süper kahramanlardan oluşan Hargreeves ailesinin maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

The Umbrella Academy 2. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon sonunda yayında. Netflix’in çizgi roman uyarlaması yapımı, Hargreeves ailesinin maceralarını kaldığı yerden devam ettiriyor!

Netflix’in popüler çizgi roman uyarlaması serisi, 2. sezonu nihayet bugün itibarıyla yayına girdi. İlk sezonda olduğu gibi toplamda 10 bölümden oluşan The Umbrella Academy 2. Sezon, kahramanların kıyameti engellemek için girdiği çabayı bir adım öteye taşıyacak.

Gerard Way’in kaleme aldığı ve Gabriel Bá’nın çizimlerini yaptığı, dilimize Şemsiye Akademisi olarak çevrilmiş The Umbrella Academy, hepsi aynı gün ve aynı zamanda mucizevi bir şekilde doğan yedi çocuktan oluşan bir grubun hikâyesini konu ediniyor.

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon Fragmanı

15 Şubat 2019 tarihinde Netflix’te yayına giren dizi, daha ilk haftasından 45 milyon izleyiciye ulaşmış ve yapımcıların yüzünü güldürmüştü. Zaten ilk sezonun ardından pek zaman geçmeden ikinci sezon onayını da almıştı. Pek tabii bu başarıyla birlikte serinin yeni sezon kadrosu da genişletmişti.

The Umbrella Academy 2. Sezon, Kahramanların Güçlerini Daha Fazla Ön Plana Çıkaracak

2020 dünya için Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok olumsuzluğun yaşandığı bir yıl haline geldi. Özellikle sinema sektöründe de, gelmesi beklenen birçok büyük yapım ertelemeler aldı. Üstelik önümüzdeki yıllar yayınlanacak birçok film de daha ileri tarihlere itildi. Neyse ki The Umbrella Academy’nin çekimleri virüs salgını başlamadan hemen önce tamamlanmıştı. Bu nedenle ertelenme gibi bir durum yaşanmadı.

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. Sezon Fragman Netflix

Hargreeves ailesinin son sezon sonunda kaybolarak farklı bir yere gittikleri biliniyordu. Ancak bunun hangi tarih ve mekan olduğu açıklanmamıştı. Geçen ay fragman öncesi yayınlanan ilk görsellerle birlikte, ailenin 1960’ların başına yolculuk yaptığı belli olmuştu.

Steve Blackman ve Jeremy Slater’ın hazırladığı dizinin başrollerinde Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi isimler yer alıyor. Ayrıca yeni sezonla birlikte bu isimlere Ritu Arya, Marin Ireland ve Yusuf Gatewood da eşlik ediyor.

Yeni sezonu izlemeye başladınız mı? Sizce ilk sezona göre nasıl ilerliyor? Diziyle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bu başlıkta yazabilirsiniz. (Spoiler butonunu kullanmayı unutmayalım!)


* The Umbrella Academy 1. Sezon İncelemesi İçin Tıklayın

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Canavarları Sözlüğü - Ahmet Burak Turan

Türk Canavarları Sözlüğü – Ahmet Burak Turan | Haftanın Kitabı #144

Yüzüklerin Efendisi Sauron, Galadriel Elrond

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Sauron, Galadriel ve Elrond’u Ekranlara Taşıyacak