in

The Umbrella Academy Dizisi İçin 2. Sezon Sevinci

Netflix’in sevilen uyarlamalarından The Umbrella Academy için güzel haber geldi. Dizi ikinci sezon onayını kaptı!

The Umbrella Academy yeni sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen yapımlarından The Umbrella Academy için güzel haber geldi! Çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi yeni sezonuyla yine Netflix’te olacak. Kahramanlar geri dönüyor!

Daha önce sizlerle oldukça kapsamlı bir incelemesini de paylaştığımız The Umbrella Academy’nin devam edecek olması birçok hayranı sevindirdi.

The Umbrella Academy’nin 2. sezonu yine 10 bölüm olacak. Yeni bölümlerin çekimine ise bu yaz, Toronto’da başlanacak.

- Reklam -

Kadroda olacağı kesinleşen isimler şimdilik şu şekilde: Tom Hopper, Ellen Page, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Aidan Gallagher, Robert Sheehan, Justin Min ve Robert Sheehan.

- Reklam -

Gerard Way ve Gabriel B tarafından yaratılan serinin çizgi romanları Dark Horse Comics tarafından basılıyor.

Dizinin yeni sezonunun 2020 yılı içerisinde bizlerle olması bekleniyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Bu diziyi izleyen var mı? Çizgi romanın ilk cildini okumuştum birkaç sene önce, onu da çok sevmemiştim. Devam etmedim o yüzden. İzleyip de tavsiye eden var mı aranızda? :slight_smile:

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Açıkçası ben beğendim ama benim bakış açım çok gariptir o yüzden pek bana kulak asmayın bence. Ben bazı oyunculukların harika oldugunu düşünüyorum. Mekan tasarımları da çok hoşuma gitti.

    Yeni sezon haberine de çok sevindim. Robert Sheehan olsun da gerisi olmasa da olur. :joy: Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Oyunculuğu hoşuma giden kimselerin de projelerini mutlaka takip ederim.

    Düzenleme: Şunu da eklemek isterim ki ben hiç beğeneceğime şans vermeden izlemeye başladım. Üç bölüm bakar karar veririm dedim. Sezon bitmiş… :roll_eyes:

    Düzenleme 2: Şunu da iliştireyim. :smiley:
    https://forum.kayiprihtim.com/t/the-umbrella-academy-semsiye-altina-sikisip-kalanlar/9919/24

  3. Avatar for Bilge Bilge dedi ki:

    ilk birkaç bölümden sonra açılıyor gibi dizi. bitirdiğimde “ne olur ikinci sezon gelsin hemen, ne olur” moduna girmiştim ben. müzik seçimleri, görüntü kalitesi ve evet robert sheehan’ın mükemmel oyunculuğu. dizide hoşuma giden bir başka detaysa abartılmış, boş aksiyon sahnelerinin olmaması, olan aksiyon sahnelerinin de yansıtılma biçimi. biraz daha farklı bir çizgi roman uyarlaması. çizgi romanı hakkında ise pek bir fikrim yok ama genel olarak sanki diziyi beğenen kitle çizgi romanı da fazlasıyla beğenmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

izmir kitap fuari ust

24. İzmir Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

batman flash rozet ust

“Batman & Flash: Rozet” Özel Edisyonu