in

The Umbrella Academy 3. Sezonunun 2022’de Çıkacağı Kesinleşti

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi açıklandı. Netflix’in çizgi romandan uyarladığı sevilen dizisi ne yazık ki 2022’ye kaldı.

The Umbrella Academy 3. Sezon çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi 2022 yılına kaldı. Netflix’in sevilen süper kahraman dizisi, maceralarına gelecek yıl içerisinde devam etmeye hazırlanıyor.

Gerard Way ve Gabriel Bá’nın aynı adlı çizgi romanlarına dayanan hikâye, babalarının gizemli ölümünün ardından tekrar bir araya gelen süper güçlere sahip kardeşlerin maceralarını konu ediniyor. Kardeşler daha sonra yaklaşan bir kıyameti öğrenmek için bir araya geldiklerini öğrenip, bunu durdurmak için savaşıyorlar.

Dizinin 2. sezonu grubun kıyameti durduramaması sonra Five’ın gücünü kullanarak zamanda geriye yolculuk etmesiyle başladı. Fakat 1960’larda Dallas ve Five onları yeni bir kıyameti durdurmak için tekrar bir araya getirmeye çalışmak zorunda kaldı. Dizi, heyecanlı bir 2. sezon finaliyle şimdilik sona erdi.

- Reklam -

Şemsiye Akademisi‘nin kadrosunda Vanya rolünde Elliot Page, Luther rolünde Tom Hopper, Diego rolünde David Castañeda, Allison rolünde Emmy Raver-Lampman, Klaus rolünde Robert Sheehan, Five rolünde Aidan Gallagher, Ben rolünde Justin H. Min ve ailenin reisi Sör Reginald Hargreeves rolünde Colm Feore yer alıyor. İki sezonu boyunca, dizi hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük ölçüde olumlu eleştiriler aldı. 43 milyondan fazla izleyiciyle ulaşan yapım 2019’un en popüler üçüncü, 2020’nin ise en çok izlenen altıncı yapımı oldu. Kasım 2020’de onay alan The Umbrella Academy 3. sezon için çekimler geçen şubat ayında başladı ve ağustos sonunda da tamamlandı. Sonunda hayranları sevindirecek (ve belki de biraz üzecek) haberler gelmeye başladı.

The Umbrella Academy 3. Sezon, Hotel Oblivion’a Dayanacak

The Umbrella Academy 3. Sezon çıkış tarihi

Çekimlerin tamamlanmasından bir ay sonra Netflix, The Umbrella Academy’nin 3. sezonunun resmi olarak 2022’de çıkış yapacağını duyurdu. Dijital yayın devi ayrıca yeni sezonun, kaynak çizgi romanın üçüncü cildinin adı olan Hotel Oblivion’da geçeceğini doğruladı. Ancak açıklamada ay ve gün olarak kesin bir tarih verilmedi.

- Reklam -

Kaynak materyale aşina olanlar, gösterinin sapmalarının farkındalar. Yine de Sparrow Academy, The Umbrella Academy’nin 3. sezondaki en büyük değişikliklerden biri olma gibi ilginç bir ayrıcalığa sahip. Fakat yeni sezonda çizgi romandan neler olacağı ya da sürpriz neler içereceği gibi soruların cevabını yalnızca zaman gösterecek.

The Umbrella Academy’nin ilk 2 sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

zeki müren hayatı film tarkan

Zeki Müren’in Hayatı Film Oluyor: Sanat Güneşi’ni “Tarkan” Canlandırabilir

Takao Saito Golgo 13

Takao Saito: “Golgo 13” ile Guinness Rekorlar Kitabı’na Giren Manga Sanatçısı Hayatını Kaybetti