in

The Umbrella Academy 3. Sezon Sonunda Onaylandı

The Umbrella Academy 3. sezon resmi onayı nihayet geldi. Netflix’in çizgi roman uyarlaması süper kahraman dizisi ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

The Umbrella Academy 3. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman uyarlaması The Umbrella Academy, sonunda yeni sezon onayına kavuştu. Yaratıcı koltuğunda Steve Blackman ve Jeremy Slater ikilisinin oturduğu Netflix dizisi The Umbrella Academy 3. sezon için resmi onayını sonunda almış oldu.

İlk olarak 2007 yılında yayımlanan Dark Horse Comics imzalı çizgi roman serisi The Umbrella Academy, Netflix tarafından ekranlara taşınıyor. Serinin çizgi romanında yaratıcı ve yazar koltuğunda Gerard Way, çizer koltuğunda ise Gabriel Bá yer alıyor.

1. sezon bölümleri Şubat 2019’da yayınlanan dizi, toplamda 10 bölümlük bir sezon ile Netflix arşivinde güçlü bir yer edinmişti. Dizi, kısa sürede platformun en popüler işlerinden birisi oldu. Yalnızca ilk dört haftada toplamda 45 milyon izleyiciye ulaştı. Haliyle 2. sezon onayını alması da uzun sürmedi. Tıpkı ilk sezonda olduğu gibi yine 10 bölümden oluşan 2. sezon, 31 Temmuz 2020 tarihinde yayınlandı. Popülerlik yarışında yine zirvedeki yerini korudu.

- Reklam -

Tüm bu istatistiklere bakarak hayranlar 3. sezon için fazla beklemeyeceğimizi düşünüyordu. Ancak Koronavirüs pandemisi birçok planın ötelenmesine neden oldu. Yine de yeni sezonun resmi onayı üç aydan uzun bir süre boyunca gelmeyince ciddi bir merak oluşmaya başladı. Netflix, kimi yapımlarını olanca popülerliğine rağmen ilerleyen sezonlarda iptal etmekten pek de çekinmiyordu.

Sonunda bu korkular yersiz çıktı ve platform yeni sezonun müjdesini Twitter üzerinden verdi.

NXOnNetflix hesabı üzerinden paylaşılan gönderide, “Zaman yolculuğu ile nereye gideceğinizi asla bilemezsiniz. The Umbrella Academy 3. sezon yolda!” cümlesi ile yeni sezon resmi olarak duyuruldu.

The Umbrella Academy 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Belli Değil

1989 senesinde, aynı gün dünyaya gelen ve özel güçlere sahip olan bir grup kahramanın dünyayı kurtarış hikâyesini konu alan dizi, 3. sezon bölümlerinde de Hargreeves Kardeşlerin maceralarını anlatmayı sürdürecek.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi isimlerin yer aldığı yapımın, yine 10 bölümlük bir yeni sezonla izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Dizinin 3. sezon çekim takvimi henüz açıklanmış değil. Bu durumda yeni bölümleri en iyi ihtimalle 2021’in son aylarında izleyebileceğiz gibi duruyor.

The Umbrella Academy 3. Sezon Netflix

Serinin çizgi romanları, Şemsiye Akademisi adı ile JBC Yayıncılık etiketiyle Türkçeye de kazandırılıyor.

Öte yandan Netflix, Dark Horse çizgi romanlarını ekrana taşımaya devam edecek. Yapılan anlaşma sonrası odaklanılan ilk yapım ise Sin City oldu.

Peki siz The Umbrella Academy 3. sezon bölümleri için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mads Mikkelsen Fantastic Beasts 3 Gellert Grindelwald

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3’te Johnny Depp’in Yerine Grindelwald Olabilir

Korku Evi – Yedinci At (Bütün Öyküleri) - Leonora Carrington

Leonora Carrington Bütün Öyküleri: Sürrealist Ressamın İmgelerle Dolu Hikâyeleri İlk Kez Bir Arada