in ,

Umbrella Academy’nin 3. Sezon Çıkış Tarihi Kısa Bir Fragman Eşliğinde Duyuruldu

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix, sevilen dizisinin yeni sezonuna ait ilk görüntüleri yayınladı.

The Umbrella Academy 3. Sezon Teaser Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 3. sezon çıkış tarihi kısa bir fragman eşliğinde açıklandı. Netflix, daha öncesinde 2022 yılında geleceğini duyurduğu dizinin ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Gabriel Bá ve My Chemical Romance’ın vokalisti Gerard Way’in aynı adlı çizgi romanlarına dayanan Netflix dizisi, dünyayı kurtarmak için yeniden bir araya gelen bir grup çocuk kahramanın maceralarını takip ediyor. Dizinin başrollerinde Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi isimler yer alıyor. Grup 2 sezon boyunca birçok macera yaşadı. Kasım 2020’de onay alan The Umbrella Academy 3. sezon için çekimler geçen şubat ayında başladı ve ağustos sonunda da tamamlandı. Şimdi The Umbrella Academy 3. sezon, çarpık Hotel Oblivion’da geçecek.

3. sezon diziye Justin Cornwell, Britne Oldford, Genesis Rodriguez, Cazzie David ve Jake Epstein dahil olmak üzere 2. sezonda gizemli bir giriş yapılan The Sparrow Academy üyelerini oynayacak birçok yeni oyuncuyu ekliyor. The Sparrows, Umbrella Academy’nin kendi gruplarının özündeki aşırı işlev bozukluğundan yoksun, daha iyi eğitimli, alternatif evren versiyonları olarak billiniyor. Yeni sezonda ayrıca HBO’nun hit gençlik dizisi Euphoria’da Fezco’nun küçük kardeşi Ashtray rolüyle dikkatleri üzerine çeken Javon Walton da yer alacak.

- Reklam -

Daha öncesinde 2022 yılı içerisinde geleceği de duyurulan yapımla ilgili nihayet tam çıkış tarihi açıklandı. Kısa bir tanıtım fragman eşliğinde gelen duyuru, yeni sezonda hayranların nelerle karşılaşacaklarına dair de kısa bir bakış sunmuş oluyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Umbrella Academy 3. Sezon Teaser Fragmanı | İZLE

- Reklam -

Tanıtıma eşlik eden iki adet fotoğraf yayınlandı. İki görselde de, her iki akademinin tüm üyeleri yer alıyor. Biri Umbrella Academy’nin şu anki kadrosuna ve 3. sezona nasıl baktıklarına sadece yeni bir bakış, diğeri ise dizinin hayranları için ekstra heyecan verici olacak yeni Serçe Akademisi grubuna bir bakış olarak geliyor.

The Umbrella Academy 3. sezon sparrow

The Umbrella Academy’nin 3. sezonu 22 Haziran 2022 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Umbrella Academy’nin ilk 2 sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Bir sonraki sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

William Hurt ölüm

William Hurt Yaşamını Yitirdi: Dünyaca Ünlü Aktöre Veda

27. Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri

27. Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri Sahiplerini Buldu