in

Çizgi Roman Uyarlaması “The Umbrella Academy” Dizisinde Final Sezonu için Çekimler Başladı

The Umbrella Academy 4. Sezon çekimleri başladı. Netflix’in hit dizisi, final bölümleri için prodüksiyon sürecine adım attı.

The Umbrella Academy 4. Sezon Çekimleri Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 4. Sezon prodüksiyon aşamasına geçti. Şemsiye Akademisi çizgi romanlarından uyarlanan Netflix dizisi, final bölümleri ile izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor.

Amerikan çizgi roman yayınevi Dark Horse Comics tarafından 2007 yılında yayımlanmaya başlayan The Umbrella Academy serisi, 2019 yılında Netflix platformunda dizi formatında izleyicilerle buluşmaya başladı.

Toplamda 10 bölümden oluşan ilk sezon, birinci ayın sonunda 45 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. Yapımın 2. sezonu 31 Temmuz 2020’de izleyicilerin karşısına çıktı ve yine adından söz ettirmeyi başardı.

- Reklam -

The Umbrella Academy 4. Sezon Çekimleri Başladı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle aksayan çekimlerin ardından 3. sezon zorluklarla geldi. 2022’de yayınlanan bu sezon, ilk iki sezonun gerisinde kalsa da yapım final sezonunu garantilemeyi başardı.

İki yıllık aranın ardından, The Umbrella Academy 4. Sezon çekimlerinin başladığı resmi olarak doğrulandı.

The Umbrella Academy 4. Sezon ile Final Yapıyor

Dizi adaptasyonunun Steve Blackman ve Jeremy Slater ikilisine emanet edildiği çizgi roman, Gabriel Bá tarafından yaratılmıştı. Şemsiye Akademisi, dünyanın dört bir yanından 43 kadının hiçbirinin herhangi bir hamilelik belirtisi göstermemesine rağmen aynı gün doğum yaptığı bir evrende geçiyor. Çocuklardan yedisi, Sir Reginald Hargreeves adlı milyarder tarafından evlat edinildi ve yetiştirildi.

Tuhaf güçlere sahip bu çocukların hikâyesini takip eden seriden uyarlanan dizi, bugüne dek 6 defa Primetime Emmys’e aday gösterildi.

Final sezonunun prodüksiyon aşamasına geçmesini, dizinin yaratıcısı Steve Blackman paylaştığı Instagram gönderisiyle duyurdu. Blackman, paylaşımda, “İşte yine başlıyoruz. Son bir kez daha,” ifadesini kullandı.

- Reklam -

The Umbrella Academy 4. Sezon Çekimleri Instagram

Dizinin oyuncu kadrosunda Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan ve Aidan Gallagher gibi isimler yer alıyor.

The Umbrella Academy 4. sezon toplamda 6 bölümden oluşacak. Hikâyeyi noktalamaya hazırlanan final sezonu, diğer sezonlara kıyasla kısa olsa da birçok hayran sezonun gerçekleştirime ihtimalini olumlu karşılıyor. Netflix, son dönemlerde peşi sıra iptal ettiği yapımlarla sıklıkla gündeme geliyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon Final

Yapımın son sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Siz The Umbrella Academy 4. Sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşmayı, daha fazlası için bizleri Google News‘ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pennyworth 4. Sezon için iptal kararı

Bruce Wayne’in Uşağı Pennyworth’e Odaklanan Dizi 3. Sezonun Ardından İptal Edildi

Gladyatör 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu

Ridley Scott Yönetmenliğindeki “Gladyatör 2″nin Vizyon Tarihi Ortaya Çıktı