in

“The Umbrella Academy”nin 4. Sezonu Kesinleşti: Netflix Dizisi Final Yapıyor

The Umbrella Academy 4. sezon resmi onayını aldı. Netflix’in sevilen dizisi yeni sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

The Umbrella Academy 4. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

The Umbrella Academy 4. sezon onayı aldı. Popüler Netflix dizisi, resmi olarak final yapmaya hazırlanıyor.

Netflix 2019 yılında Dark Horse Comic’in çizgi romanlarına dayanan bir süper kahraman dizisi olan The Umbrella Academy’nin ilk sezonunu yayınladı. Macera, Şemsiye Akademisi olarak bilinen bir grup güçlü yetişkine odaklanıyor ve evreni kurtarmak için zaman içinde yaşadıkları maceraları takip ediyor. Dizinin süper kahraman kadrosunda Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan ve Aidan Gallagher yer alıyor.

22 Haziran 2022’de yayınlanan 3. sezonu ile hayranlar, dizide 2. sezon sonunda yaşanan olayların nereye varacağını izleme fırsatını yakaladılar. Yeni sezonla birlikte değişen evren dinamikleri ile ortaya çıkan Serçe Akademisi’yle uğraşmak zorunda kalan kardeşler, bir yandan kıyametin hâlâ devam ettiği gerçeğini fark ettiler. Süper kahraman grubu hem kıyameti durdurmak hem de geçmiş hayatlarına geri dönmeye çalışmaya odaklandı. 3. sezonunun sona ermesi, doğrudan başka bir sezon için kapıyı açık bıraktı. Her ne kadar yeni bir sezon için bazı ihtimaller konuşuluyor olsa da Netflix hikâyenin daha fazlasının olup olmayacağını henüz açıklamamıştı.

- Reklam -

The Umbrella Academy 4. sezon onayı

Onay Alan The Umbrella Academy 4. Sezon Final Olacak

Nihayet beklenen haber geldi ve dijital yayın devi, The Umbrella Academy’nin 4. sezon onayını resmen duyurdu. Ancak hayranlar için sevindirici haber, 4. sezonun final olacağı bilgisiyle birlikte yapıldı.

Şu anda 4. sezon için resmi bir çıkış tarihi yok. Fakat Netflix, kilit oyuncu kadrosunun tamamının son sezon için geri döneceğini doğruladı. Böylece, Elliot Page’in Viktor’u, Tom Hopper’ın Luther’i, David Castañeda’nın Diego’su, Emmy Raver-Lampman’ın Allison’ı, Robert Sheehan’ın Klaus’u, Aidan Gallagher’ın Five’ı, Justin H. Min’in Ben’i, Ritu Arya’nın Lila’sı ve Colm Feore’un Reginald’ı son bir kez de olsa gözükecekler anlamına geliyor.

- Reklam -

The Umbrella Academy 4. sezon onayı

The Umbrella Academy 4. sezon, 3. sezonun finalinde kurulan hikâyelere doğrudan devam edecek gibi görünüyor. Bilindiği üzere Allison, Sir Reginald’ın evreni sıfırlamasına yardım etti ve çok istediği ailesiyle yeniden bir araya geldi. Reginald şimdi görünüşte karısıyla bir ticaret imparatorluğuna liderlik ediyor. Dizinin en merak edilen olaylarından biri de, yeni gerçeklikle güçlerini kaybeden Şemsiye Akademisi üyelerinin 4. sezonda nasıl maceralar yaşayacağı.

The Umbrella Academy’nin dördüncü sezonuyla final yapacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlığın Şahidesi - Mehmet Berk Yaltırık

Mehmet Berk Yaltırık’tan 1800’lü Yılların İstanbul’unda Geçen Yeni Bir Korku Romanı: “Karanlığın Şahidesi”

ilteriş kağan yazıt metinler

Türk Adının Geçtiği İlk Yazıtın Ön Okumasından Kesitler Paylaşıldı: Moğolistan’da Tarihi Keşif