in

The Umbrella Academy 2. Sezonuna Yeni İsimler Katılıyor

Netflix’in çizgi roman uyarlaması dizilerinden The Umbrella Academy’nin ikinci sezonuna yeni isimler dahil oluyor.

the umbrella academy ust
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen yapımlarından The Umbrella Academy, yoluna yeni isimler katarak ve kadrosunu genişleterek ikinci sezon için hazırlanıyor.

Oldukça merak uyandırıcı bir şekilde biten dizimiz, Gerard Way tarafından yazılıp Gabriel Bá tarafından çizilen, Dark Horse Comics’in yayınladığı Eisner ödüllü aynı adlı çizgi romandan uyarlanmıştı. Dizi, popüler bir hale geldikten sonra ikinci sezon onayını da geçtiğimiz nisan ayında kapmıştı.

The Hollywood Reporter’dan alınan kaynaklara göre dizinin 2. sezonuna üç yeni karakter daha katılıyor. Katılan isimleri canlandıran oyuncular ise Ritu Arya, Yusuf Gatewood ve Marin Ireland.

- Reklam -

Ritu Arya ismini daha önce “Humans” dizisinde görmüştük. Yusuf Gatewood ise Amazon dizisi “Good Omens”de Raymond karakterine hayat vermişti. FX kanalında merakla beklenen “Y: The Last Man” dizisinin yıldızı Ireland da Sissy’i oynayacak.

the umbrella academy yeni oyuncular

The Umbrella Academy (Şemsiye Akademisi), My Chemical Romance’ın eski vokalisti Gerard Way’in aynı isimli çizgi romanına dayanıyor. Hikaye, 1989 yılında 43 kadının aynı anda açıklanamayaak bir şekilde hamile kalıp doğum yaptığı alternatif bir tarihi anlatıyor. Doğan bu çocuklardan yedi tanesini, gizemli güçlerini geliştirmesi ve dünyadaki kötülükle mücadele etmesi için milyarder sanayici Sir Reginald Hargreeves evlat ediniyor.

Dizinin ilk sezonu da, yaklaşmakta olan kıyametle mücadele etmek için zaman içinde evlenen ve farklı sebeplerle evden ayrılan çocuklarını bir araya getiren Hargreeves’in ölümüne odaklanmıştı. Dizinin yıldızları arasında Ellen Page, Robert Sheehan, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Justin H. Min ve Aidan Gallagher gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

The Umbrella Academy 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih yok. Ancak beklentiler 2020 yılında yoğunlaşıyor gibi gözüküyor.

the umbrella academy 12

Siz yeni sezon hakkında ne düşünüyorsunuz, bizleri neler bekliyor? Çizgi romanı okumuş muydunuz? Hangisi daha çok ilginizi çekmişti?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın!

GÜNCELLEME: The Umbrella Academy 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı


* Amazon’un “The Boys”u, Netflix’in “The Umbrella Academy”sini Geride Bıraktı

* Dark Horse – Netflix İş Birliğiyle Çizgi Roman Uyarlamalarına Doyacağız!

* İnceleme: Şemsiye Altına Sıkışıp Kalanlar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Trendeki Yabancı

Türkiye’nin İlk Öykü Uygulaması Trendeki Yabancı ile Tanışın

Ahmet Ümit

Ahmet Ümit Yeni Evinde Yeni Başkomser Nevzat Kitabıyla Raflarda: “Aşkımız Eski Bir Roman”