in ,

Rick and Morty Yan Dizisi “The Vindicators” Duyuruldu

Rick and Morty evreni genişliyor. Yan dizi niteliğindeki The Vindicators, Adult Swim tarafından duyuruldu.

Rick and Morty The Vindicators dizi
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty yan dizisi The Vindicators, Adult Swim tarafından duyuruldu. Uyumsuz kahramanlar kendi maceralarına kavuşuyor.

İlk defa 2013 yılında karşımıza çıkan ve her bölümü ile daha çok hayran kitlesine kavuşan Rick and Morty, kısa sürede tüm dünyada fenomen bir çizgi dizi haline geldi. 2018 yılının sonbahar aylarında en az 70 bölümün daha izleyicileri beklediği haberi ile hayranlar daha da mutlu olmuştu. Son olarak mart ayında 5. sezon fragmanı ve yayın tarihi de paylaşılan maceranın, 7. sezon hazırlıklarının sürdüğü de biliniyor.

Her geçen yıl popülaritesini artıran Rick and Morty’nin içinden çıkan karakterler de evrene katkıda bulunmaya devam edecekmiş gibi gözüküyor. İlk defa üçüncü sezonda tanıtılan bir grup uyumsuz süper kahramanın yer aldığı The Vindicators, kendi dizisine kavuşuyor.

- Reklam -

The Vindicators, Rick and Morty’nin 3. sezon bölümü Vindicators 3: The Return of Worldender ile ortaya çıktı. Bu bölümde dizideki karakterler baş düşmanlarını durdurmaya yardımcı olmak için çağrılıyor. Bölüm sonunda Rick dünyayı sandıkları kadar iyi kurtarmadıklarını kanıtlamak için yollarına çıkıp çoğunu öldürüyor. Geriye sadece iki kurtulan aklıyor: Supernova ve çaylağı Noob-Noob.

Rick and Morty Yan Dizisi “The Vindicators” 2022’de Gelebilir

Rick and Morty The Vindicators

Ekibin eski üyeleri arasında Vance Maximus (karizmatik Tony Stark benzeri bir solist), Alan Rails (hayalet trenleri çağırabilen bir adam), Crocubot (sibernetik bir timsah), Million Karıncalar (tamamen karıncalardan oluşan bir yaratık), Lady Katana (katana kullanan bir cyborg), Calypso (bir büyücü) ve Diablo Verde (bir tür iblis) bulunuyordu. Hangilerinin geri dönüp dönmeyeceği ise şimdilik belirsiz..

Adult Swim’in başkanı Michael Ouweleen, yaptığı açıklamada yeni projeler ile ilgili şunları söyledi:

- Reklam -

“Bunu, gezegendeki herhangi bir kişinin parmaklarını kaydırarak eğlenceli bir şeye ulaşma misyonumuzun önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu kısa içerikler, yaratıcılarımıza oynamak ve yenilik yapmak için başka bir format şansı sunarken, yeni nesil Adult Swim hayranlarıyla tanışmanın bir yolunu da sağlıyor.”

The Vindicators’ın yapımcılığını Erica Rosbe, Sarah Carbiener, Dan Harmon ve Justin Roiland üstlenecek. 8 ila 10 bölümden oluşması beklenen yapım dijital platformlar için hazırlanacak. Şimdilik hangi kanalda ve hangi tarihte yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmasa da en erken 2022 yılı içerisinde çıkacağı konuşuluyor.

Peki ya siz Rick and Morty’nin farklı dizilerle genişlemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? The Vindicators hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Friends Özel Bölümü The Reunion: İlk Bakış Görselleri

Friends Özel Bölümü The Reunion’dan İlk Bakış Görselleri Yayınlandı: Ekip Geri Dönüyor

Oxygen incelemesi

Oxygen İncelemesi: Tek Odalı Kaçış Evi