in

The Walking Dead 10. Sezon Finali Beklentilerini Yükselten Açıklama

The Walking Dead 10. sezon finali bekleyişi sürüyor. Bölümün yönetmeni Greg Nicotero dizinin hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

The Walking Dead 10. Sezon Finali
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 10. sezon finali yönetmeni Greg Nicotero, sezonun son bölümüne dair heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

The Walking Dead dizisi televizyon dünyasının en uzun süredir devam eden yapımlarından birisi olmaya aday. 10. sezonunda, Koronavirüs salgını nedeniyle henüz final yapamayan AMC’nin göz bebeği, yakın zamanda sezon finalini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Geçen günlerde hayranların sorularını yanıtlayan final bölümünün yönetmeni Greg Nicotero, sezon finalinin izleyicinin ağızlarını açık bırakacağını söyleyerek hayranları heyecanlandırmayı başardı.

The Walking Dead pandemi sebebiyle yayın programında geride kalan yapımlardan bir tanesi oldu. Ses ve görsel efekt ekibi evden çalışarak ancak iki bölümün daha yayına devam etmesini sağlayabildiler; ekip çalışması bu şekilde zor olacağından dolayı sezon finali için pandeminin sona ermesini bekleyeceklerini söylediler. Sezon finalini yöneten Greg Nicotero hayranları hayal kırıklığına uğratmayacaklarını ve bölümün beklemelerine değeceğinin altını çizdi. Hatta bölümün sezon içerisinde kendisinin en beğendiği bölüm olduğunu da ekledi.

- Reklam -

The Walking Dead 10. Sezon Final Bölümü Yönetmeni Hayranların Memnun Kalacağından Emin

Nicotero 16. bölüm olan A Certain Doom’un direkt olarak 15. bölümün kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Darly, Negan, Carol ve Beta hakkında pek çok konuyu bu bölümde ele aldıklarını; bunun yanı sıra Maggie’nin dönüşünün de yine sezon finaliyle beraber gerçekleşeceğini açıkladı. Nicotero 10. sezon finalinin özellikle son iki dakikasının, hayranların ağızlarını açık bırakacak sahneler içerdiğini de belirtti.

The Walking Dead 10. Sezon Finali Oyuncular

The Walking Dead’in 10. sezonunda en son yayınlanan The Tower bölümünün üzerinden iki ay geçti. Pandemi sonrası yapım şirketleri stüdyolarını açmaya başladılar ancak kalabalık kamera arkası ekipleri henüz yerlerini almadı. Sabırsızlıkla beklenen Yürüyen Ölüler 10. sezon finali için hâlâ net bir yayın tarihi verilmedi ancak hem sezon finalinin yayın tarihi, hem de yapımın 11. sezona geçişi hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Şimdilik hayranlardan sadece sabırlı olup beklemeleri isteniyor.

Güncelleme: Final bölümü yayın tarihi açıklandı, detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

- Reklam -

The Walking Dead, AMC kanalında yayın hayatına devam ederken dijital dizi platformu AMC Premiere’de de yayınlanmayı sürdürecek. Ayrıca bu sene sonuna doğru 11. sezonun ve yeni yan dizi World Beyond’un yayına başlaması bekleniyor.

The Walking Dead 11. Sezon

Peki sizin 10. sezon final bölümünden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Walking Dead Evreninde Zombi Virüsünün Kaynağı Belli Oldu

Kaynak: Geektyrant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

lilly wachowski the matrix 4

Lilly Wachowski Hollywood’a Dönüşü, LGBTQ ve Yeni Dizisi Hakkında Konuştu

Maya Uygarlığı Aguada Fenix

Maya Uygarlığının En Büyük ve En Eski Yapısı Aguada Fénix Bulundu