in

The Walking Dead 11. Sezon ile Final Yapıyor: Yeni Maceralar Yolda

The Walking Dead 11. sezon bölümleri ile ekranlara veda edecek. Ancak Yürüyen Ölüler macerası son bulmuyor, yeni yan dizi yolda!

The Walking Dead 11. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 11. sezon bölümleri sonrası ekranlara veda ediyor. Sayılır. Robert Kirkman’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizi 24 bölümden oluşacak 11. sezonu ile final yapacak. Ana macera böylelikle sona ermiş olacak.

Bir zamanların reyting kralına tamamen veda etmeyeceğiz. Norman Reedus (Daryl) ve Melissa McBride (Carol)’ın başrolünde olacağı bir yan dizi için çalışmalar şimdiden başladı. TWD’de yazarlık yapan Angela Kang ve Scott M. Gimple’ın üstlendiği dizi 2023’te ekranlara gelecek. Yapımın ismi henüz belli değil.

Daha önce 10. sezonun formatının değiştiğini de duyurmuştuk. 15 bölümü yayınlanan ve final bölümü Koronavirüs salgını yüzünden çekilemeyen 10. sezon 4 Ekim’de 16. bölümüne kavuşacak. Bu bölüm ise sezon finali görevi görmeyecek ve 2021’in başlarında The Walking Dead’ın 10. sezonu 6 ekstra bölüme daha kavuşturacak 22 bölümlük devasa bir sezon olacak. 24 bölümlük final sezonu da 2021’in ekim ayında başlayarak 2022’de son bulacak.

- Reklam -

The Walking Dead 11. Sezon Final

The Walking Dead evreninin geleceği bu iki diziyle de sınırlı değil. Daha öncesinde haberini yaptığımız salgın sonrası ilk neslin hikâyesini anlatan The Walking Dead: World Beyond isimli iki sezonluk mini proje de 4 Ekim’de yayın hayatına başlayacak. Diğer yan dizi Fear The Walking Dead’in 6. sezonu da 11 Ekim’de ekranlara gelecek.

The Walking Dead’te Maggie karakterini canlandıran ve geçtiğimiz sezonlarda diziye veda eden Lauren Cohan da 10 ve 11. sezonlar için diziye dönecek. Oyuncunun ABC’de yayınlanan dizisi Whiskey Cavalier bir sezonun ardından iptal edildi.

The Walking Dead Filmleri Hazırlanıyor: Evren İyice Genişleyecek!

The Walking Dead evreninin şerifi Rick Grimes da unutulmuş değil. 9. sezonda diziden ayrılan ve muğlak bir sonla bıraktığımız karaktere odaklanan filmlerin senaryosu da hazırlanıyor. Universal Studios’un çekeceği filmlerin başrolünde Andrew Lincoln’ün oynayacağı dışında henüz bilgimiz yok. Haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Ayrıca Daryl Dixon karakteri için de bir film projesi mevcut.

- Reklam -

Geçen senelerde anlatacak çok hikâyesi olduğunu belirten dizi yapımcılarının bir anda diziye son vermeyi kararlaştırması aslında çok da tuhaf değil. Dizinin uyarlandığı çizgi roman da, aynı şekilde Robert Kirkman’ın final yapmayı düşünmediğini söylediği bir dönemde ansızın sona ermişti.

The Walking Dead 11. Sezon Final

Yürüyen Ölüler ana dizi olarak 2 sene sonra bitecek olsa da, önümüzde duyurulmuş toplam 31 yeni bölüm, üç yan dizi ve üç film var. Uzun süre boyunca TWD özleyecek gibi durmuyoruz.

10 yıldan uzun süredir devam eden bir televizyon ikonunun finali için ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* The Walking Dead Evreninde Zombi Virüsünün Kaynağı Belli Oldu

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Coskun_Deniz_Kaner Coskun_Deniz_Kaner dedi ki:

    Sadece Daryl ve Carol’ın olduğu spin off dizisi değil bir de anthology dizisi gelecek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mulan Mushu

Mulan Yönetmeni Mushu’nun Filmde Olmama Sebebini Açıkladı

Atiye 2. Sezon Netflix Beren Saat İzle

Atiye 2. Sezon Netflix’te Yayında: The Gift Geri Döndü