in ,

The Walking Dead 11. Sezon Fragmanı: Commonwealth Geliyor

The Walking Dead 11. Sezon için ilk resmi fragman yayınlandı. Yürüyen Ölüler dizisinin final bölümleri bu yaz AMC’de olacak.

The Walking Dead 11. Sezon Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 11. sezon için ilk resmi fragman gedi. AMC’nin milyonları ekrana çeken zombi dizisi üç parçadan oluşacak 24 bölümlük sezonla final yapmaya hazırlanıyor.

Son 24 The Walking Dead bölümünün ilki Acheron: Part I adıyla yayınlanacak. Yeni sezonda yiyecek kıtlığı yaşayan bir Alexandria’yla tanışacağız. Maggie, Negan ve Daryl’den oluşan bir ekip Washington’a bir erzak seferi düzenleyecek. Sezonun ikinci bölümü Acheron: Part II de ise önceki sezon kaybolan Eugene, Yumiko, Ezekiel ve Prenses’i arama çalışmalarına şahit olacağız.

Çizgi roman okurları konunun nereye gittiğini biliyor ve AMC de evrenin yeni üyeleri Commonwealth’le ilgili ilk ipuçlarını fragmanda vermiş. Fragman ayrıca yeni sezonun ilk kısmında kahramanlarımızın karşısına çıkan Reapers grubunu barındırıyor.

- Reklam -

Comic-Con@Home etkinlikleri çerçevesinde paylaşılan final sezonu fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Walking Dead 11. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

TWD evreninin ana dizisi ekranlara veda etmeye hazırlansa da, gelecek planları hız kesmedi. Fear the Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond yeni sezonlarıyla izleyicilerine kavuşmak için gün sayıyor.

Henüz ayrıntıları belli olmayan diğer dizi projeleri de yolda: Daryl ve Carol’a odaklanan bir dizi, her bölümünde farklı hikâyelerin anlatılacağı antoloji yapımı Tales of the Walking Dead, bir denizaltında geçecek Dead in the Water ve hâlâ inanmakta zorlandığımız komedi dizisinin planları devam ediyor.

2018’de duyurulan Rick Grimes filmleri de hâlâ geliştirme aşamasında. Geçen günlerde The Walking Dead yapımcısı Greg Nicotero filmlerin senaryo taslaklarını okuduğunu ve üçlemenin iptal edilmediğini belirtmişti. İkonik karakteri 9 sezon boyunca canlandıran Andrew Lincoln de yakın zamanda çekimlerin başlayacağını düşündüğünü belirtti.

- Reklam -

The Walking Dead evreninin zirvesi Rick Grimes filmleri olacak gibi duruyor. The Walking Dead: World Beyond’un ilk sezonunda Grimes’i kaçıran ekiple ilgili yeni bilgiler edinmiştik ve ikinci sezonun daha da açıklayıcı olacağı sözünü almıştık. Ana dizinin 24 bölümlük son sezonu da Commonwelath’ı yapboza ekleyerek Rick’i yeniden göreceğimiz koşulları hazırlayacak.

The Walking Dead 11. ve final sezonunun ilk bölümü, 15 Ağustos’ta AMC’nin dijital yayın platformu AMC+’ta yayınlanacak.

Yeni The Walking Dead projelerinden bekledikleriniz hangileri? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 6. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Lucifer 6. Sezon Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Düşüncelerin Aynası - Michel Tournier

Düşüncelerin Aynası: Yaşamın Kulisidir Tavan Araları