in ,

Yürüyen Ölüler’in Yeni Dizisi “The Walking Dead: Dead City”den İlk Fragman

The Walking Dead: Dead City dizisinden ilk fragman yayınlandı. Yürüyen Ölüler’in yeni macerası Maggie ve Negan’a odaklanıyor.

The Walking Dead: Dead City Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Dead City fragmanı paylaşıldı. AMC’nin yeni Yürüyen Ölüler spin-off dizisi, Maggie ve Negan’ın orijinal seri sonrası yaşadıklarını konu alacak.

12 yıl ve 11 uzun sezonun ardından, AMC’nin hit dizisi The Walking Dead, 20 Kasım’da prömiyeri yapılan final bölümü “Rest in Peace” ile sona erdi. Bununla birlikte popüler dizinin 90 dakikalık son bölümü hayranlara pek fazla “final” havası yaşatmadı. Çünü zaten halihazırda hayranların en sevdiği karakterlerin çalışmaları devam eden spin-off dizileri var ve Yürüyen Ölüler evreninin henüz tamamen final yapma gibi bir niyeti yok.

İlk duyurusu geçen mart ayında yapılan ve Maggie ile Negan’ın maceralarına odaklanacağı söylenen, ilk ismi Isle of the Dead diye duyurulan ve fakat sonrasında Dead City’ye çevrilen diziden de ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

- Reklam -

Ana dizinin finalinden iki yıl sonra geçen altı bölümlük spinoff serisinin başrollerinde Maggie karakteriyle Lauren Cohan ve Negan karakteriyle Jeffrey Dean Morgan yer alıyor. Negan orijinal gösteriye katıldığından ve Maggie’nin kocası Glenn’i (Steven Yeun) vahşice öldürdüğünden beri bu karakterler uzun süredir birbirleriyle çelişiyor. Negan iyi adamlardan biri haline geldiğinden beri, ikisi birlikte şaşırtıcı derecede iyi şekilde çalıştılar. Şimdi de Dead City ile merkez noktaya oturan isimler oldular.

Yayınlanan kısa tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Walking Dead: Dead City Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan fragman, Maggie ve Negan’ın uzun zaman önce anakaradan kopmuş Manhattan’a gittiklerini gösteriyor. Sürekli gelişen yürüyüşçüleri ortaya çıkaran sahnelerin yanı sıra teaser, ikisinin birlikte çalıştıklarına odaklanıyor. “Parçalanan şehir, New York’u anarşi, tehlike, güzellik ve terörle dolu kendi dünyalarına dönüştüren ölüler ve sakinlerle dolu.” gibi kısa bir tanıtımla çıkan dizinin başında ise Eli Jorné yer alıyor.

AMC ve AMC+ üzerinden yayınlanacak Dead City’nin çıkış tarihi resmi olarak açıklanmamış olmakla birlikte, Nisan 2023’te başlayacağı söyleniyor.

The Walking Dead: Dead City’nin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for silence silence dedi ki:

    Titanic’in gösterime girdiği yıl. O zamanlar avm sinemaları yerine sinema salonları vardı. İki salon var, birisi yeni diğeri eski. Herkes yeni salona gidiyor. Eski salon iyi film getirmiyor belki de getiremiyor ama nasılsa bir şekilde Titanic’i almışlar. Film çok uzun süre gösterimde kaldı. Başka filmler ya gösterime girmedi ya da izlenmedi. Tekrar Titanic gösterime girdi. Arkadaşlar artık sinemada sürekli Titanic’i görünce salonun adını değiştirip Titanic yapsınlar bari demişti. Aynı mantıkla AMC de adını değiştirip TWD (The Walking Dead) yapsın bari.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tutankamon'un Hazineleri

20. Yüzyılın En Önemli Arkeolojik Keşfi: Tutankamon’un Hazineleri, Keşfin 100. Yılında Tek Müzede Sergilenecek

Yokuş - Nikos Kazancakis

Nikos Kazancakis’in Ölümünden Sonra Keşfedilen ‘Kayıp’ Romanı “Yokuş” İlk Defa Raflarda