in

“The Walking Dead” Evrenine 3 Televizyon Filmi Geliyor

The Walking Dead dizisi üç televizyon filmiyle evrenini genişletmeye devam ediyor. Bu yapımlarda tanıdık yüzler de bizleri bekleyecek!

The Walking Dead Televizyon Filmi - Rick Grimes
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead dizisini içerik sorumlusu Scott M. Gimple geçtiğimiz pazar günü Andrew Lincoln’un oynadığı son bölümün ardından Talking Dead’e çıkıp Rick Grimes’ın hikâyesinin dizide olmasa da film olarak devam edeceğini duyurdu.

Gimple şovun ardından yaptığı basın duyurusunda şunları dile getirdi:

“Bu filmler dizide yaptıklarımıza nazaran özelliklerine ve ölçeğine baktığımızda çok daha farklı şeyler olacak. Rick Grimes’ın devam eden hikâyesinin ilk bölümü ile başlayacağız. The Walking Dead dünyasının görülmeyen çok yeri, şovun geçmişinden yüzler ve belki de favoriniz olacak yeni karakterler bu yapımda yer alacak. TWD gazileri ve yeni sesler de bunlara eşlik edecek. ‘Ölü’ ile yaklaşık on yıldır bizi esir alan bu dünyanın içinde geçen farklı ve net hikâyeler ile yeni bir temel oluşturmak istiyoruz.”

- Reklam -

Gimple aynı zamanda Talking Dead’de Andrew Lincoln’un Rick karakteri ile geri döneceğini de duyurdu. Lincoln şunları söyledi:

- Reklam -

“Bu sonun başlangıcı değil, başlangıcın sonu. Belki de daha geniş bir manzara ile daha büyük bir hikâye anlatma fikrine bayıldım…”

The Walking Dead dizisi ilk çıktığından beri büyük düşüşler yaşamış ve tekrara girmiş olsa da anlaşılan hayranlar hâlâ izlemeye devam ediyor. Yeni filmlerin bizleri tekrar TWD evreninin kendisine çekeceği umuduyla heyecanla bekliyoruz.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uykusuzlar icin hayatta kalma rehberi ust

Alper Kaya’dan “Uykusuzlar İçin Hayatta Kalma Rehberi” Geliyor

Charles Baudelaire mektup 1

Charles Baudelaire’nin İntihar Mektubu 234 Bin Avroya Satıldı