in

The Walking Dead Final Sezonu için İlk Bakış Fotoğrafları Yayınlandı

The Walking Dead ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Yürüyen Ölüler köklerine dönüyor. Carol, Maggie ve Negan zombilerle cesurca yüzleşmeye hazırlanıyor.

The Walking Dead Final sezonu
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 11. ve final sezonu için ilk bakış fotoğrafları yayınladı.

10 yıldan uzun bir süre önce, 2010’da başlayan uzun soluklu AMC serisi, adım adım finale yaklaşıyor. Zombiler tarafından harap edilmiş kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalanlardan oluşan bir topluluğun maceralarını konu edinen Yürüyen Ölüler, farklı ekiplerin hayat hikâyelerini anlattı. Ekip başlangıçta Andrew Lincoln’ün canlandırdığı Rick Grimes tarafından yönetildi. Ancak Lincoln’ün 9. sezonda diziye veda etmesinden sonra, Norman Reedus’un Daryl Dixon’ı ve Melissa McBride’ın Carol Peletier’i gibi diğer uzun süredir devam eden karakterler gösterinin sorumluluğunu üstlendi.

The Walking Dead yıllar boyunca başarılı reytinglerin tadını çıkardı. İlk yıllarında en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyordu. Sezon sayısı arttıkça reytingler düşmeye başladı. Fakat buna rağmen, genel olarak popülerlik açısından olumlu seyretmeye devam etti. Dizinin geniş kitlelere yayılması TWD evreninin genişlemesini de sağladı. Yapıma halihazırda devam eden iki yan dizi daha katıldı ve ileride gerek farklı diziler gerekse sinema filmleri gelecek.

- Reklam -

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri de kesintiye uğrayan dizinin final sezonu da duruma bağlı olarak ertendi. Neyse ki geçen nisan ayının başında dizi için yayınlanan kısa bir fragman ile final sezonunun 22 Ağustos 2021 tarihinde başlayacağı belli oldu. Şimdi de The Walking Dead’in resmi Twitter hesabı aracılığıyla 11. sezona ilk bakış görüntülerini yayınlandı.

The Walking Dead Final Sezonu Rick Grimes Sahnesi İçerebilir

The Walking Dead Final sezonu ilk bakış

The Walking Dead 11. sezon

Fotoğraflarda Carol, Maggie, Rosita ve Lydia bir yürüyen ölüler sürüsüne karşı şiddetle karşı karşıya geliyor. Başka bir görüntü, hain Negan’ı bir zombiye levye ile vururken gösteriyor. Fotoğrafların hepsinin aynı bölümden olup olmadığı belli değil. Ancak kesin olan bir şey var ki The Walking Dead final şarkısında, insanlara karşı zombiler temalı köklerine geri dönmeyi hedefliyor.

- Reklam -

Yürüyen Ölüler Final sezonu

Şu an için The Walking Dead’in son sezonunun tam olarak ne anlatacağı veya nasıl ilerleyeceği bilinmiyor. Fakat Maggie ve Negan arasında çok beklenen çatışma olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Michael James Shaw’un zırhlı Mercer’i tarafından yönetilen geniş ve iyi organize edilmiş bir askeri grup olan Commonwealth de önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Rick Grimes sinema filmi ile alakalı olarak da finalde bir sahnenin yer alması bekleniyor.

The Walking Dead 11. Sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Belirsiz Bir Ânın Kıyısında - Murat Gülsoy 

Murat Gülsoy, Belirsiz Bir Ânın Kıyısında ile Gerçeküstünün Sınırlarında Dolaşıyor

Doctor Strange Sorcerers Supreme

Doctor Strange: Sorcerer Supreme ve Multiverse Alternatifleri