in ,

12 Yılın Ardından Sona Eriyor: The Walking Dead’in Final Bölümleri Başlıyor

The Walking Dead final bölümleri için geri dönüyor. AMC’nin uzun soluklu zombi dizisi, 11. sezonun üçüncü kısmı ile ekranlara veda edecek.

the walking dead final 11 sezon amc
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead final yapıyor. 11. sezon ile geri dönmeye hazırlanan AMC dizisi, ana hikâyesini noktalamaya hazırlanıyor.

Robert Kirkman imzalı çizgi roman serisinden Frank Darabont ve Angela Kang ikilisi tarafından televizyona uyarlanan Yürüyen Ölüler, 12 yılın ardından ekranlara veda ediyor.

The Walking Dead 11. sezon bölümleri her ne kadar 15 Ağustos 2021 tarihinde yayınlanmaya başlamış olsa da, yapımın yayın takvimi klasik bir dizi sezonundan farklı bir şekilde işletildi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri aksayan dizi, 24 bölümlük final sezonunu üç kısımda yayınlama kararı aldı.

- Reklam -

The Walking Dead 11. sezon 17. bölüm Lockdown, 2 Ekim 2022 tarihinde AMC ve AMC+ üzerinden izleyicilerle buluşacak. Böylece final sezonunun 8 bölümden oluşan üçüncü kısmı da başlamış olacak.

The Walking Dead Final Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Bu maceranın herhangi bir kısmını izlediyseniz, final bölümlerini sakın kaçırmayın,” yazısıyla açılan fragman; yıllar içerisinde kan kaybeden dizinin bir nevi farkındalığını da ortaya koyuyor.

Final bölümlerinde Daryl rolünde Norman Reedus, Carol rolünde Melissa McBride, Maggie rolünde Lauren Cohan ve Negan rolünde Jeffrey Dean Morgan bir kez daha karakterlerini canlandırmak üzere geri dönecek.

the walking dead final 11 sezon amc plus

The Walking Dead Finalinde Ölümler Yaşanacak

Dizinin yürütücü yapımcılarından Angela Kang, Tv Line‘a verdiği bir demeçte bütün karakterlerin hayatta kalmayı başaramayacağını kaydetti.

“Çok fazla tehlike var ve herkes başaramayacak.”

Negan karakterini canlandıran Jeffrey Dean Morgan ise The Rick Eisen Show‘da final öncesi yeni spin-off’un duyurulduğunu hatırlattı. Dead City adlı yeni Yürüyen Ölüler yapımı, Negan ve Maggie karakterlerine odaklanıyor.

- Reklam -

Morgan, karakterinin akıbeti hakkında şöyle konuştu:

“Artık bir spin-off olacağını duyurduğumuza göre, sanırım Negan’ın finalde ölmediğini biliyoruz. Spoiler uyarısı arkadaşlar, üzgünüm! Bunu neden önceden duyurduğumuzdan hâlâ emin değilim. Emin için şok ediciydi.”

The Walking Dead dizisi 20 Kasım 2022 tarihinde ana hikâyesini tamamlayacak.

the walking dead final bölümleri

Ana dizi final sezonuyla sona erse de dizi evreni Dead City, Tales of the Walking Dead ve Daryl Dixon gibi yapımlarla genişlemeyi sürdürecek.

Yürüyen Ölüler evreninin ilk spin-off’u Fear the Walking Dead de 8. sezon ile hikâyesine devam edecek.

Siz final bölümleri için heyecanlı mısınız? Beklentilerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting, Radio Times

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    En son yıllar yıllar önce izlemiştim sanırım başladığı tarihtelerdi. Bir ara hızlı hızlı geçerek son sezona gelmeyi düşünüyorum. Umarım final sezonu iyi olur.

  2. Avatar for annihilator annihilator dedi ki:

    Diziyi birkaç kez bırakıp sonra kaldığım yerden devam ettim. En son 8. veya 9. sezonda dizinin bağımlısı oldum. Bittiği için üzülüyorum. Dizinin evrenini, hayatta kalma temasini iliklerimize kadar yaşatan böyle bir dramayı en az 10 sezon daha izlerdim. Biliyorum benim gibi düşünen çok az insan var ama diziden beklentileri ayarlamakla da ilgili bir durum bu. İlk sezonlarda virüs nerden çıktı, bu konu nereye varacak diyerek sıkılarak izliyordum. Sonrasında ise meselenin virüs, zombi vs olmadığını anladım. Bu mahvolmuş bir dünyada hayatta kalmak için verilen çabalar, insanlar arası çatışmalar, yeni düzen kurma çalışmaları vs.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tesla insansı robot optimus

Tesla’nın İlk İnsansı Robotu Optimus Tanıtıldı: İşte Bilimkurgu Filmlerini Aratmayan Görüntüler

The Rings of Power 6. Bölüm İncelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 6. Bölüm İncelemesi: Çanlar Kimin için Çalıyor?