in ,

The Walking Dead: World Beyond Dizisinden 2 Yeni Fragman

The Walking Dead: World Beyond dizisinden 2 yeni fragman yayınlandı. AMC’nın Yürüyen Ölüler evreni “genç işi” bir bakışa hazırlanıyor.

The Walking Dead World Beyond
- Reklam -
- Reklam -

AMC ekranlarına gelmeye hazırlanan Yürüyen Ölüler evreninde geçecek The Walking Dead: World Beyond dizisinden 2 yeni fragman paylaşıldı. Yayınlanan yeni fragmanlarla birlikte yeni macerada karşımıza çıkacak karakterlere biraz daha odaklanma fırsatı buluyoruz.

The Walking Dead evreni genişlemeye devam ediyor. Ana dizi şu sıralar 10. sezon arasını 23 Şubat 2020’de yayımladıkları 9. bölüm olan Squeeze ile noktalamışken şimdi de yeni yapımlarına dair iki tanıtım yayınlandı.

World Beyond için yayınlanan daha önceki tanıtımda dizinin dünyasına dair kısa bir bakış atma fırsatı bulmuştuk.

- Reklam -

Gelen ilk bilgiler ise World Beyond dizisinin Yürüyen Ölüler ana dizisi ve çizgi romanlarına göre daha eğlenceli ve umut dolu olacağı yönündeydi. Anlayacağınız karanlık bir dünyada, biraz daha genç işi bir dizi hayranları bekliyordu. Yayınlanan yeni tanıtımlar da bu renkli atmosferi izleyiciye tanıtmayı hedefler gibi davranmış.

The Walking Dead: World Beyond “Future” Fragmanı

YouTube video

TWD: World Beyond “New World” Fragmanı

YouTube video

Çocukların neden evden ayrıldığını öğrendiğimiz Future adlı fragmanda ayrıca Annet Mahendru ve Nico Tortorella tarafından canlandırılan iki yetişkin karakteri görüyoruz. İkili çocukları korumak için görevlendiriliyor. Ayrıca Julia Ormond’un kötü adamlarını da biraz tanıma fırsatı buluyoruz.

“New World” başlıklı fragman ise biraz daha müzik eşliğinde kahramanların kişilikleri hakkında fikir vermesi açısından tasarlanmış.

The Walking Dead: World Beyond Dizisinin Konusu Ne Hakkında?

Yürüyen Ölüler evreninde geçen bu yan hikâye, kıyamet sonrası dünyanın hayatta kalanları arasındaki yeni neslin öyküsünü anlatıyor. İki kız kardeş ile iki arkadaşın, zombi kıyameti sonrası dünyada güvenli yerlerini terk etmesiyle başlayan macera, gençleri korumak isteyenler ve onlara zarar vermek isteyenler arasında genişliyor. Bu sırada kahramanlarımız da kendileri ve birbirleri hakkında bilmedikleri bazı kapıları aralıyor. Kimilerinin kahraman, kimilerinin de “kötü adam”a evrildiği öyküde, herkes “aradığını buluyor”.

The Walking Dead: World Beyond

TWD: World Beyond dizisinin senaryosunu, diğer iki Yürüyen Ölüler projesinde olduğu gibi Scott M. Gimple kaleme alıyor. Gimple’a, yine TWD yazarı ve yapımcısı Matthew Negrete eşlik ediyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella ve Julia Ormond gibi isimler bulunuyor.

The Walking Dead: World Beyond dizisi ne zaman yayınlanacak sorusu ise geçen ay açıklanmıştı. Dizi 12 Nisan Pazar günü AMC ekranlarında yer almaya başlayacak.

Serinin çizgi romanları Türkiye’de Marmara Çizgi etiketiyle yayımlanıyor. Roman uyarlamasının yayıncısı ise Ren Kitap.

The Walking Dead: World Beyond

Siz yeni fragmanları nasıl buldunuz? World Beyond beklediğiniz türde bir yapım mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Walking Dead Evreninde Zombi Virüsünün Kaynağı Belli Oldu

Kaynak: Tor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: The High Republic

Star Wars: The High Republic ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Yüzüklerin Efendisi - Harvey Weinstein

Yüzüklerin Efendisi Yapımcılarından Harvey Weinstein, Tecavüzden Suçlu Bulundu