in

The Walking Dead: World Beyond Finali Çok Tatmin Edici Olacak

The Walking Dead: World Beyond finali hakkında iddialı açıklamalar geldi. Dizinin sorumlusu, toplamda 2 sezon sürecek yapımı anlattı.

The Walking Dead: World Beyond Finali
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: World Beyond dizisinin yaratıcısı ve yazarı Matt Negrete yan dizinin 10’ar bölümlük 2 sezondan sonra final yapacağını ve sonun izleyiciyi zirveye çıkartarak bir hayli tatmin edeceğini belirtti. Görünüşe göre bir Walking Dead dizisi için yeni bir konsept olarak başlayan yapımda, finalin ne olacağını en baştan bilmekte olumlu ve olumsuz bazı taraflar var.

The Walking Dead ve Fear The Walking Dead dizilerinin açık ve her yöne çekmeye müsait olan senaryosunda çalıştıktan sonra sınırları daha belli bir dizi hazırlamaktan bahseden Negrete, açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

“İki türlü düşünüyorum, şu an 2. sezonun yedinci bölümünün senaryosunu hazırlıyoruz ve bütün yazarlar karakterlere âşık olmuş durumda. Bu karakterlerin hikâyesini sonsuza kadar yazabiliriz. Diğer taraftansa bir dizinin tamamına hakim olmak da hoş. En baştan finalimizin nasıl olacağını biliyoruz ve o finale doğru adım adım yaklaşıyoruz.

- Reklam -

“6. sezonda neler olacağını hep birlikte göreceğiz!” gibi bir durum söz konusu değil. İki sezon yapacağız. Toplamda 20 bölüm olacak. Bu kesin. Zorlayıcı da tabii ki, o 20 bölüme sığdırmamız gereken çok konu var ama her sahnenin sona hizmet etmek için var olması diziyi daha derli toplu yapıyor.”

The Walking Dead: World Beyond Finali

Negrete yazar odasının dizinin iki sezonuna “bir kitabın birbirinden çok farklı duygular hissettiren iki bölümü” gibi baktığını belirtiyor. Dizinin ilk tanıtımlarında zombi kıyametinde büyüyen ilk neslin gençliğini izleyeceğimiz ve gördüğümüz karakterlerden bazılarının düşmanlaşacağı duyurulmuştu.

The Walking Dead: World Beyond Sorumlusu, Karakterlerin Kişiliklerine Çok Önem Verdiklerini İfade Ediyor

Negrete’nin karakterlerin yolculuğu ve sonun belli olmasıyla birlikte işlerin nasıl ilerleyeceği yönündeki açıklamaları da şöyle:

“Diziyi yaratırken ilk düşüncemiz, ‘Bu karakterler kim?’ oldu. ‘Bu karakterlerin sonu ne olacak?’ sorusu ikinci plandaydı. Bu yüzden hikâyenin olgunlaşması zaman aldı. Karakter bakımındansa çok doyurucu insanlar yarattığımızı düşünüyorum. Karakterlerin nereye varacakları konusunu iyi kotardık.

- Reklam -

“Duygusal yolculuklarını takip etmek kolay olduysa da hikâyeyi yerleştirirken zorlandık, hâlâ birkaç detayla uğraşıyoruz. Dizi büyük bir finalle sonlanacak, çok bir şey açıklayamam ama gerçekten büyük olacağını söyleyebilirim.”

The Walking Dead: World Beyond Finali

World Beyond’un ilk sezonu 4 Ekim 2020’de, The Walking Dead 10. sezon 16. bölümünden hemen sonra yayınlanmaya başlayacak.

Yürüyen Ölüler evreni için önemli olacak bu finalle ilgili ne beklentileriniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Walking Dead 11. Sezon ile Final Yapıyor: Yeni Maceralar Yolda

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ratched 1. Sezon incelemesi

Ratched 1. Sezon İncelemesi: Guguk Kuşu Evreninde Psikoloji, Manipülasyon ve Gerilim

2020 Erdal Öz Edebiyat Ödülü Kazananı - Jale Parla

2020 Erdal Öz Edebiyat Ödülü Kazananı Açıklandı