in ,

The Walking Dead Dizisi World Beyond Fragmanı Yayınlandı

AMC merakla beklenen The Walking Dead yan dizisini kısa bir tanıtım fragmanıyla duyurdu. The Walking Dead: World Beyond geliyor!

The Walking Dead: World Beyond
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead evreni genişlemeye devam ediyor. AMC kanalı Yürüyen Ölüler için geliştirdiği üçüncü dizinin adını ve fragmanını paylaşıma açtı. Yeni dizi The Walking Dead: World Beyond adını taşıyacak.

10. sezonu geçen ekim ayı başlayan AMC’nin meşhur çizgi roman uyarlaması dizisi, bir yandan yeni sezon ve sinema filmlerine hazırlık yaparken diğer yandan da yan dizileri üzerine çalışmayı sürdürüyor. Özellikle ilk sezonlarıyla ülkemizde de oldukça popüler hale gelen, zamanla eski ilgisini yitirse de kendisine has kemik bir kitleyi ekran başında tutmayı başaran yapım; bir süredir yan dizileriyle gündemdeydi.

Dave Erickson ve Robert Kirkman tarafından yaratılan ilk TWD yan dizisi Fear the Walking Dead 2015 yılından günümüze yoluna devam ediyor. Fear the Walking Dead 5. sezonu geçen ay tamamlandı. 6. sezon içinse hazırlıklar sürüyor.

- Reklam -

Uzun bekleyişin ardından kanal yeni spin-off’unu duyurdu: TWD: World Beyond dizisinin senaristliğini, diğer iki TWD yapımında olduğu gibi Scott M. Gimple üstlenecek.

The Walking Dead: World Beyond İlk Fragmanı

YouTube video

World Beyond yapımı için henüz resmi olarak açıklanmış bir çıkış tarihi yok. Ancak dizinin 2020 yılı sonbaharında yayınlanması bekleniyor.

World Beyond’un şu ana kadar açıklanmış üç oyuncusu var. Felix karakterini canlandıran Nico Tortorella ve oynadıkları rol henüz belli olmayan Aliyah Royale ve Annet Mahendru; şimdilik bildiğimiz kadroyu oluşturuyor.

Yayınlanan 30 saniyelik tanıtım, bizleri kıyamet sonrası zombi istilasının yaşandığı bir döneme götürüyor. “Son umut biziz,” sözü ve gizli bir silahlı örgüt dikkatleri çekiyor.

- Reklam -

World Beyond ile TWD, eski popülerliğini geri yakalayabilecek mi hep birlikte göreceğiz. Özellikle Yürüyen Ölüler cephesinde izlenme sayılarının ısrarla düşmesi, kanalı bu tip yeni projelere yönlendiriyordu.

The Walking Dead

World Beyond hakkında siz ne düşündünüz? İlk izlenimleriniz nasıl oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Serinin çizgi romanları ülkemizde Marmara Çizgi Yayınevi tarafından dilimize kazandırılıyor. Bunlardan uyarlanan romanlar ise Ren Kitap tarafından Türkçeleştiriliyor.


* The Walking Dead’in Yaratıcısı Robert Kirkman’la Röportaj

* Korku Filmlerinin Emekli Oyuncularıyla Mektup Arkadaşı Olun!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

crisis on infinite earths batman

Crisis on Infinite Earths İçin Yayınlanan Son Fragman Batman Kostümü İçeriyor

H.P. Lovecraft

H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out of Space Sonrası Yeni Yapımlar Yolda