in

The Walking Dead: World Beyond Dizisi Daha Eğlenceli ve Umut Dolu Olacak

The Walking Dead dünyasında geçen yeni dizi World Beyond hakkında yorumlar gelmeye başladı. Dizinin tonu daha farklı olacak.

The Walking Dead: World Beyond
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead evreni giderek genişletilmeye devam ediyor. Son ayların en çok ses getiren fragmanlarından biri de TWD’in yeni yan dizisi olacak The Walking Dead: World Beyond dizisine ait. Henüz iki fragmana kavuşmuş olan World Beyond daha ekranlara gelmeden serinin hayranları tarafından ilgiyle karşılanmış durumda. Sebep olarak gösterilen kısım ise fragmanda biraz sıcakkanlı, biraz da umut dolu tanıtılan genç karakterler.

The Walking Dead evreni özellikle son sezonlarıyla beraber kapkaranlık bir havaya bürünmüş durumdaydı. Bu yüzden hayranlar biraz daha nüktedan bir Walking Dead yapımını mumla aramaktaydılar. Fear of the Walking Dead ise bu karanlık evrene sadece eşlik edebiliyordu. Yeni yan dizi World Beyond, sonunda fragmanıyla o beklenen sıcakkanlı tadı yakalamayı başardı.

Gözlerini zombilerin istilası altındaki bir dünyada açmış olan gençler, bu dizinin maceracı kişilikleri olacaklar. TWD: World Beyond, zombi istilasının 10 yıl sonrasını ele alıyor olacak. Önceki fragmanda üç ayrı medeniyeti temsil eden iç içe geçmiş üç dairenin bulunduğu simge, bir askeri grup tarafından kullanılıyordu. Bu askerler ve Elizabeth görüldüğünde; TWD’nin hayran kitlesi diğer Walking Dead yapımlarında da birer kez görünmüş olan CRM Organizasyon’unun yeni yapıma dahil olduğunu anladılar.

- Reklam -

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond çok iyi bir şekilde ayarlanmış bir makine gibi

Dizinin bu esprili yönü hakkında AMC’nin blogunda konuşan Julia Ormond, çekimlerin nasıl geçtiği hakkında bazı bilgiler paylaştı. Ormond şu şekilde konuştu:
“Bu dizi çok iyi bir şekilde ayarlanmış bir makine gibi, yani her şey güzel ve sakin. Bu oldukça eğlenceli. Genç insanlarla çalışmak her zaman harikadır. Daha ham olduklarından dolayı her şeye açıklardır. Gençlerin kendini sevdiren ve açık yapıları da insanı onları yetiştirmeyi istemeye itiyor. Dizinin tonu tüm bunlara yardımcı oluyor, çünkü içinde mizah var. Gençler ise bu tonu başarıyla sırtlamış gibi gözüküyorlardı. Oyunculuklarında bir kendini adamışlık vardı ve bu kalbimi ısıtıyordu. Oyuncu kadrosuna katılmak için sabırsızlanmıştım.”
Dizinin bizzat içerisinde bulunan bir oyuncudan bu cümleleri duymak hayran kitlesinin yanılmadığını kanıtlıyor. Yani yeni Walking Dead dizisi çok daha sıcakkanlı bir oyuncu kadrosuyla ve bir o kadar da sıcakkanlı tonuyla ekranlara gelecek.

The Walking Dead: World Beyond dizisinin yayın tarihi açıklandı mı, sorusu henüz net bir yanıt alabilmiş değil. Ancak yapımın 2020’nin başlarında AMC’de yayınlanmaya başlanacağı biliniyor.

- Reklam -

Yeni Yürüyen Ölüler macerası hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Walking Dead’in Reytinglerine En Büyük Darbe Negan’dan

Kaynak: Comic Book

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Widow - Avengers: Endgame fragman

Black Widow Fragmanında Yer Alan Avengers: Endgame Göndermeleri

Christina Doctare nobel

Peter Handke Tepkisi Sürüyor: Nobel Madalyasını İade Etti