in

Yeni The Walking Dead Gençlere Odaklanacak

Yeni The Walking Dead yan dizisinin yönetmeninden bazı açıklamalar geldi. Söylenene göre dizi daha önce izlediklerimize hiç benzemeyecek.

The Walking Dead
- Reklam -
- Reklam -

Bilindiği üzere 10. sezonu yayınlanmakta olan The Walking Dead, ikinci yan dizisine kavuşmaya hazırlanıyor. Halen ismi belli olmayan ancak bir fragmanı yayınlanmış olan Walking Dead 2020, hayranlar tarafından epey tepki toplamıştı. Sebebi henüz bilinmese de Reddit’te tartışan hayranlar genel olarak aynı diziyi başka bir başlıkla izleyeceklerinden şikayetçiler. Walking Dead dizisinin yazarı ve yönetmeni olan Scott M. Gimple ise, yeni dizinin hayal edilenden çok daha farklı olacağını savunuyor.

Gimple’a göre yeni dizide olay formatın çok daha ötesinde. Aslında bu dizide anlatmaya çalışacakları şey, daha çok bakış açısı hakkında olacak. Gimple yürüyen ölüleri bu sefer gençlerin; bu kaosun içinde dünyaya gelip büyümüş olan gençlerin gözünden göreceğimizi söylüyor. Bu gençlerin hem hikâyeleri, hem de kişilikleri şu ana kadar gördüklerimizden çok daha farklı diyor Scott. Çünkü bu sefer dünyanın normal halini bilmeyen insanlarla tanışıyoruz diye de ekliyor.

The Walking Dead Yan Dizisi Tamamen Farklı Bir Bakış Açısı Sunacak

Yeni spin-off’tan umutlu olanların ise savunduğu kısım, bu çocuk yaştaki insanların, ergenliğe bambaşka bir dünyada girdiklerinde yapacaklarının tamamen farklı olması. Yeni diziyi savunanların eleştirdiği kısım ise klasik The Walking Dead dizisinin, yaklaşık 10 yılın büyük bir kısmında sadece yetişkin insanları konu almasına kadar uzanıyor. Yani gencecik zihniyetlerin bu yaşam şartlarında nasıl bir düşünce yapısına sahip olacakları hiçbir zaman söz konusu olmadı. Walking Dead 2020 bu sis perdesini aralamak için geliyor.

- Reklam -
- Reklam -

Yakında çok daha fazla detayının paylaşılması beklenen dizi, bir grup gencin bağlı oldukları topluluktan, sistemden uzaklaşma; kaçma girişimlerini konu alacak. Dizinin yapımcısı ise bu spin-off’un daha önce izlediklerimize hiç benzemeyeceğini inatla vurguluyor. Yeni dizi 2020’nin bahar aylarına doğru ekranlarda olacak.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avengers 5 yeni

Avengers 5’te Gözükecek Yeni Yenilmez Belli Oldu

Stres

Sıçanlar Stres Atmak İçin Araba Sürdü