in

The Wheel of Time Dizisinde Henüz İlk Sezon Yayınlanmadan 2. Sezon Çekimleri Başladı

The Wheel of Time 2. sezon çekimleri erken başladı. Zaman Çarkı dizisinde, henüz ilk sezon yayınlanmadan sıradaki bölümlerin prodüksiyonuna geçildi.

the wheel of time 2. sezon çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

The Wheel of Time 2. sezon çekimleri başladı. Hayranların merakla beklediği Zaman Çarkı dizisinin henüz ilk bölümleri yayınlanmadan devam sezonu çalışmaları sürüyor.

Robert Jordan’ın başladığı ve ölümünden sonra Brandon Sanderson’ın devam ettiği Zaman Çarkı serisi, J.R.R. Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden bu yana dünya çapında en çok satan fantastik kurgulardan biri oldu. 2019’dan bu yana Amazon için geliştirilen dizi uyarlaması heyecanla bekleniyor olsa da, birkaç küçük detay haricinde hakkında pek fazla bilgi paylaşılmadı. Şimdilik bildiklerimiz arasında İki Nehir’deki Emond’s Field’ın bir görünümü, baş karakter Moiraine Damodred olarak Rosamund Pike’a ilk bakış ve ilk sezonun 2021 yılı içerisinde yayınlanacağı duyuruları yer alıyor.

Fakat görünen o ki, çoktan yeni sezon onayı almış dizi ekibinin durma gibi bir planı yok. Hayranlar henüz ilk sezondan bir fragman bile görememişken, The Wheel of Time 2. sezon çekimlerinin başladığına dair bir bilgi, dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

- Reklam -

“Çark dönmeye devam ediyor,” mesajı ile yayınlanan gönderiye hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

The Wheel of Time 2. Sezon Çekimleri Prag’da Yapılacak

Yapılan paylaşım ile hayranlar heyecanla ilk sezonun gelişinin yakın olduğunun düşünmeye başlarken, dizi sorumlusu Rafe Judkins de, yakında bir fragman geleceğini söyledi. Prag’da başlayan çekimlerde bulunan Judkins’e göre beklenen fragman yaz sonuna kadar gelmiş olacak. İlk sezonun 2021’de yayınlanacağı biliniyor. Diziye ait ilk fragmanın yaz sonunda geleceğini de düşünürsek muhtemelen 1. sezon için aralık ayını beklememiz gerekebilir.

Al’Lan Mandragoran rolünde Daniel Henney, Rand al’Thor rolünde Josha Stradowski ve Nynaeve al’Meara rolünde Zoë Robins gibi geniş bir kadroya sahip olan The Wheel of Time 1. sezonun toplamda 8 bölümden oluşması bekleniyor. Hayranlar heyecanla dizinin ilk sezonunu beklerken, kitapta geçen olayların öncesini anlatacak bir film uyarlamasının da hazırlığı başladı. Thor ve X-Men: First Class senaristi Zack Stentz’in yazmaya başladığı yapım ile önümüzde Zaman Çarkı evreni için uzun süreli bir yolculuk başlıyor gibi görünüyor.

Sizler Zaman Çarkı dizisinden neler bekliyorsunuz? İkinci sezon hazırlıklarının başlamış olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ateşten Atlamak - Fatma Nur Kaptanoğlu | Yazarının Kaleminden

Ateşten Atlamak – Fatma Nur Kaptanoğlu | Yazarının Kaleminden

Ünlü Tablolar Testi: Ressamlarını Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Ünlü Tabloların Ressamlarını Ne Kadar Tanıyorsunuz? [TEST]