in

The Wheel of Time Uyarlamasına Serinin Tarihini Konu Alan Animasyon Filmleri Eşlik Edecek

The Wheel of Time dizisi ile birlikte yeni Zaman Çarkı içerikleri de geliyor. Serinin tarihini konu alan özel animasyon filmleri yolda.

The Wheel of Time Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Wheel of Time dizisi ile birlikte yeni Zaman Çarkı içerikleri gelmeye devam edecek. Şimdi de kitaplarda yaşanan olayların öncesini konu alan, serinin tarihine odaklanan animasyon filmleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kısa film formatındaki yapımlar fantastik kurgu külliyatının geçmişine ışık tutacak.

Amazon Prime Video’nun bünyesinde yayınlanacak olan Zaman Çarkı dizisi, hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Nihayet yıllardır beklenen o zaman dilimi yaklaştı ve yapım ilk 3 bölümü ile 19 Kasım 2021’de dijital yayın platformu kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Yüzüklerin Efendisi ile birlikte fantastik edebiyatın en önemli serileri arasında gösterilen Robert Jordan imzalı eser, sonunda live action formatında hayranlarıyla buluşacak.

Ancak belli ki Amazon Prime’ın izleyicilere The Wheel of Time ile ilgili tek sürprizi bu değil. Yapıma ait resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla, yeni bölümlerle aynı anda yayınlanacak bir dizi animasyonlu kısa film serisi olan The Wheel of Time: Origins da takipçilerin beğenisine sunulacak. Dizinin geçtiği olayların çok öncesini anlatacak olan Origins, seriye kitaplardan hakim olmayanların da önceki yüzyılları keşfetmesini sağlayacak.

- Reklam -

Animasyon formatındaki kısa filmler için yayınlanan kısa tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

The Wheel of Time: Origins | İZLE

Yayınlanan fragman oldukça karanlık bir tonda hazırlanmış çeşitli sahneler içeriyor ve arka plandaki ses şunları söylüyor:

“Prime Video X-Ray’den özel animasyonlu bonus içeriklerle The Wheel of Time’ın kökenlerini araştırın ve dünyanın nasıl yıkıldığını görün.”

- Reklam -

Aynı zamanda bu içeriklere nasıl erişileceğini de anlatan kısa tanıtım fragmanında her bölümün Zaman Çarkı’nın kapsamlı arka planını ele alacağı da belirtiliyor.

Fragman her ne kadar çok fazla içeriği sunmuyor olsa da, görüntülerin çoğu uğursuz ve şiddetli bir geçmişin izleyiciyi beklediğini gözler önüne seriyor.

Robert Jordan’ın yarattığı ve yazarın ölümünden sonra Brandon Sanderson’ın devam ettirdiği romanlara dayanan Zaman Çarkı dizisi, Tek Güç’ü kanalize ederek sadece kadınların sihir yapabildiği bir dünyada geçiyor. Moiraine adlı büyücü, kehanetlerde söylenen dünyanın kurtarıcısını arıyor. Bu arayış onu İki Nehir adlı bir köyden, her biri kendi güçlerini keşfettikçe dünya çapında bir çatışmaya kapılacak olan beş gence götürüyor.

Diziden önce seriye dair daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

The Wheel of Time dizisi için heyecanlı mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Dizi ile ilgili en beğendiğim şey bu oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bu Dünyanın Krallığı - Alejo Carpentier | Haftanın Kitabı #197

Bu Dünyanın Krallığı – Alejo Carpentier | Haftanın Kitabı #197

Halo fragmanı

Halo Dizi Uyarlamasından İlk Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı