in

Emmy Ödüllü “The White Lotus” Dizisinin 3. Sezonu Tayland’da Geçecek

The White Lotus 3. Sezon hakkında detaylar belli oluyor. HBO’nun Emmy ödüllü drama ve komedi dizisinde yeni rota Tayland oldu.

The White Lotus 3. Sezon Tayland
- Reklam -
- Reklam -

The White Lotus 3. Sezon için yeni detaylar ortaya çıkıyor. HBO yapımı dizi, Hawaii ve Sicilya’nın ardından rotayı Güneydoğu Asya ülkesi Tayland’da kırıyor.

Tropik bir tatil beldesindeki konuklar ve çalışanlar arasındaki maceraları konu alan The White Lotus, HBO’nun son dönem işleri arasında en dikkat çeken projeler arasında yer alıyor.

School of Rock ve Chuck & Buck’ın yazarı Mike White’ın yaratıcılığını üstlendiği The White Lotus, macerasına 2021 yılında başlamıştı. İlk iki sezonuyla toplam 10 Primetime Emmys kazanan dizi, 2 de BAFTA adaylığı almıştı.

- Reklam -

Lüks oteller zincirlerinde geçen hikâyeleri konu alan dizi, ilk iki sezonunda Hawaii ve İtalya’daki Four Seasons otellerinde çekilmişti. Tayland’da geçecek 3. sezon da aynı otel zincirinin farklı bir otelinde çekilecek. Tayland’ın Four Seasons otelleri şehir içi, ormanlık alan ve sahiller boyunca pek çok lokasyona sahip. Bu durum, diziye de oldukça geniş bir çekim mekânı sunuyor.

The White Lotus 3. Sezon HBO

The White Lotus 3. Sezon “Daha Ruhani” Olacak

Daha önce dizinin 3. sezonunun Asya’da geçebileceği ve “ölüm, Doğu dinleri ve maneviyat” gibi temalara odaklanabileceği öne sürülmüştü.

Yapımın 2. sezon finalinin ardından Mike White, “ilk sezonun parayı, ikinci sezonun ise cinselliği vurguladığına” yer vermişti.

“Bence 3. sezon ölüme, Doğu dinine ve maneviyatına hicivli ve eğlenceli bir bakış ataiblir. Bu White Lotus’la bir raunt daha yapmak için zengin bir içerik sağlayabilirmiş gibi geliyor.”

Kaynaklar, Mike White’ın Tayland’daki araştırmasına devam ettiğini söylerken henüz 3. sezon çekimlerinin başlamadığı bildirildi. Yeni sezon kadrosu hakkında da herhangi bir detay paylaşılmayan yapımda, birçok yeni yüzün yer alacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

The White Lotus 3. Sezon Tayland HBO

The White Lotus’u yazan ve yöneten White, David Bernad ve Mark Kamine ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstleniyor.

İlk sezonuyla toplam 10 Emmy Ödülü alan yapım, ikinci sezonla birlikte izleyici sayısını da artırmayı başarmıştı. Yapımın 2. sezon bölümleri ortalama 10.1 milyon izleyiciye ulaşmış ve izlenme oranlarını ilk sezona göre %50 artırmıştı.

The White Lotus 3. sezon için henüz açıklanmış resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor.

The White Lotus 3. sezon hakkında sizin tahminleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ejderha Mızrağı Dizi Oluyor

“Ejderha Mızrağı” Dizisi için Çalışmalar Başladı

ChatGPT ile Dünya'nın Yok Oluşu Üzerine

Orkun Uçar Yazdı: “ChatGPT’nin Geleceği ve Yapay Zekâ ile Konuşmalar”