in

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak The Winchesters Dizisi Geliyor

The Winchesters dizisi geliyor! Supernatural evreni yeni seri ile genişlemeye hazırlanıyor. Hikâyenin kökenine inme zamanı.

The Winchesters Dizisi: Supernatural
- Reklam -
- Reklam -

Supernatural dizisi için öncül hikâye geliyor. The CW kanalı, fenomen yapımın prequel macerası olacak The Winchesters serisini duyurdu.

Supernatural 15. sezon ile geçen yıl final yaptı. 2005 yılında başlayan macera, 15 sene ve 327 bölümün ardından noktalandı. Yapım uzun bir süre boyunca geniş kitlelerce yakından takip edildi. Supernatural markası kendisini kitaplarda, oyuncaklarda, figürlerde gösterdi.

Eric Kripke tarafından yaratılan ve başrollerinde Jared Padalecki (Sam Winchester) ile Jensen Ackles (Dean Winchester) ikilisinin yer aldığı yapım, The CW’nin en popüler işlerinden birisi oldu.

- Reklam -

Şimdi ise fenomen maceranın öncesini konu alacak yeni bir dizi duyuruldu. Dean ve Sam Winchester kardeşlerin ailesini ve ailenin doğaüstü güçlerinin kökenini işleyecek yapım için ilk hazırlıklar başladı.

The Winchesters Dizisi: Supernatural Spin-Off’unda Ön Hazırlık Aşaması Başladı

Dean ve Sam’in ebeveynlerinin başına gelenleri işleyecek The Winchesters’ta, tanıdık bir ses de karşımıza çıkacak. Hikâyenin anlatıcısı Jensen Ackles olacak. Ackles’ın eşi Danneel da Ackles ile birlikte yeni serinin baş yapımcısı da olacak. Supernatural dizisinden ortak yürütücü yapımcı Robbie Thompson da yazar ve baş yapımcı olarak ekibe dahil edilecek.

Fantezi, korku ve drama türlerindeki yapımda, kardeşlerin anne ve babasının maceraları işlenecek. Bu sayede doğaüstü güçlerin ortaya çıktığı ilk anlara da şahitlik etme fırsatı bulacağız.

The Winchesters Dizisi: Supernatural

Ana dizinin yıldız oyuncularından Jensen Ackles, The Winchesters hakkında şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“15. sezon finali sonrası, Supernatural’ın sona ermediğini biliyorduk. Çünkü tıpkı dizide de ifade ettiğimiz gibi, hiçbir şey sona ermez, öyle değil mi? Danneel ve ben Chaos Machina Productions’ı kurduğumuz zaman, analtmak istediğimiz öykünün John ve MAry Winchester hakkında olması gerektiğini düşündük.”

Amerikan televizyon tarihinin en uzun soluklu fantazi dizilerinden birisi olan Supernatural, iblis avcısı kardeşlerin hikâyesini konu alıyordu. Dizide John ve Mary, Jeffrey Dean Morgan ve Samantha Smith tarafından canlandırılmıştı. The Winchesters dizisinde de bu isimlerin yer alıp almayacağı bilinmiyor.

Jensen Ackles ise Amazon’un süper kahraman dizisi The Boys’un 3. sezonuna dahil oldu.

The Winchesters dizisi hakkında gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Sizin böyle bir yan diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mephisto mephisto dedi ki:

    Finaldan sonra Supernatural’a olan ilgimi ve sevgimi önemli miktarda kaybettim. Hatta deli gibi soğudum desem yalan olmaz. Bunun üstüne bir de serinin en itici karakterlerinden ikisi olan anne ve baba Winchester hakkında bir spin-off’u açıp 10 dakika bile izlemem.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shang-Chi 2

Shang-Chi’den İkinci Fragman: Yeni Marvel Kahramanına Detaylı Bakış

Bedenine Yazılı Masallar Carmen Maria Machado

Carmen Maria Machado, Bedenine Yazılı Masallar’da Psikolojik Gerçekçilikten Bilimkurguya Pek Çok Türe Dokunuyor