in ,

Yeni Supernatural Dizisi “The Winchesters”tan Son Fragman Yayınlandı

The Winchesters dizisi ile Supernatural evreni geri dönmeye hazırlanıyor. The CW yapımı için final fragmanı yayınlandı.

The Winchesters ile Supernatural Dönüyor: İşte Son Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Winchesters dizisi ekim ayında izleyicilerle buluşacak. Hayranları yeniden Supernatural evrenine taşıyacak yapımdan yeni bir fragman paylaşıldı.

Hayranlar 2005 yılından 2020 yılının sonuna kadar, tam 15 sezon ve 357 bölüm boyunca Dean ve Sam Winchester kardeşlerin maceralarına tanık oldular. Sonunda, dizi final verdiğinde her şey bitecek gibi dururken, bu sefer aynı evrende geçen ve The CW kanalında yayınlanacak yeni bir dizi duyurusu yapıldı.

Adı The Winchesters olarak açıklanan öncül dizi, bu sefer kardeşlerin ebeveynlerine odaklanacak ve nasıl tanıştıklarını yaşadıkları doğaüstü maceralar eşliğinde anlatacak. Yeni spin-off, John ve Mary’nin nasıl tanıştıklarının destansı hikâyesini anlatacak olmanın yanı sıra, “sadece aşklarını değil tüm dünyayı kurtarmak için her şeyi nasıl ortaya koyduklarını” da izleyicilere gösterecek.

- Reklam -

The Winchesters Supernatural Fragman

Orijinal dizide Dean Winchester karakterine hayat veren Jensen Ackles’ın anlatıcı ve yapımcı rolüyle devam edeceği maceraya ait ilk fragman geçen mayıs ayında paylaşılmıştı. Ardından ilk bölümünün de 11 Ekim Salı günü başlayacağı duyurulmuştu. Şimdi çıkışına iki hafta kala, hayranları tarafından merakla beklenen diziden yeni bir fragman daha yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni Supernatural Dizisi The Winchesters için Son Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dean karakterini göstererek başlayan yeni fragman, aynı zamanda hayranlara arka planda çok tanıdık bir melodiyi de dinletiyor. Görüntüler, Kansas’ın “Carry On Wayward Son”daki klavye bölümü ile başlayan fragmanda maceraya ait yepyeni görüntüler yer alıyor.

- Reklam -

Dean’in fragmanda da dediği gibi bu, ebeveynleri John Winchester (Drake Rodger) ve Mary Campbell’ın (Meg Donnelly) Mary’nin babasını arayışı sırasında nasıl tanıştıklarının hikâyesi olacak.

Yeni spin-off dizisinde Drake Rodger ve Meg Donnelly dışında ayrıca Nida Khurshid, Jonathan Fleites, Demetria McKinney ve Bianca Kajlich gibi isimler yer alıyor. Glen Winter ve Claudia Yarmy yönetmenliğinde gelecek olan ilk bölümün senaryosu ise Robbie Thompson’a ait.

Yeni Supernatural dizisi The Winchesters için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tüm Zamanların En İyi 100 TV Şovu

İşte Rolling Stone’a Göre Tüm Zamanların En İyi 100 TV Şovu

Wolf Pack dizisi Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar, Teen Wolf Evreninde Geçecek “Wolf Pack” Dizisinde Oynayacak: İşte İlk Bakış Görseli