in

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Yeniden Başlıyor

The Witcher 2. Sezon çekimlerinin yeniden başlayacağı tarih açıklandı. Netflix’in merakla beklenen dizisi 17 Ağustos’ta prodüksiyona devam edecek.

The Witcher 2. Sezon Çekim Tarihi
- Reklam -

The Witcher 2. sezon çekimleri nihayet yeniden başlıyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri ertelenen Netflix dizisi The Witcher, yaz sonuna doğru üretime devam edecek. The Witcher 1. sezonu geçen yıl sonnuna Netflix’te başladı ve hızlı bir şekilde yayıncının umduğu popülerliği yakaladı. Başrolünde Superman olarak tanıdığımız Henry Cavill’in yer aldığı dizi, Andrzej Sapkowski’nin meşhur kitap serisine dayanıyor. Özellikle CD Projekt RED’in hazırladığı oyunlarıyla tüm dünyada popülerlik kazanan yapım, Rivialı Geralt’ın yaşadığı maceraları konu alıyor.

Belli bir popülerliğe sahip olan dizinin başarılı olacağından Netflix o kadar emindi ki, daha ilk sezon yayınlanmadan 2. sezon onayı vermişti. Öngörüsü de doğru çıktı ve dizi yılın son ayında gösterime girmesine rağmen en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

- Reklam -

the witcher dizisi

The Witcher 2. sezon prodüksiyonu da aslında bu yılın şubat ayında başlamıştı. Ancak çoğu büyük televizyon veya sinema yapımı gibi Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara vermek durumunda kaldı. Bir diğer büyük Netflix dizisi Stranger Things de dahil olmak üzere mart ayının ortasından bu yana çok sayıda çekim iptal edildi. Hatta ilk olarak gelen haberler The Witcher’ın pandemiye rağmen çekimlere devam ettiği yönündeydi. Fakat kısa süre içerisinde bu rotasını değiştirmek zorunda kaldı. 2. sezon için oyuncu kadrosuna katılan Kristofer Hivju’nun (Game of Thrones) koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberi işleri daha da karmaşık hale getirdi. Hivju daha sonrasında virüsü yendi ve kendini toparladı, ancak The Witcher için herhangi bir çekim tarihi verilmedi.

The Witcher 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

Nihayet yeni sezonun daha az kafa karıştırıcı olacağı söylenen The Witcher 2. sezon çekimlerinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Dizinin sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre 17 Ağustos 2020 tarihinde prodüksiyon tekrar başlıyor olacak.

Jaskier’dan gelmiş gibi görünen bu şiirsel paylaşımla birlikte aslında alınan karar pek de şaşırtıcı değil. Sonuç olarak çekimleri Birleşik Krallık’ta devam edecek yapım için, hükûmetin aldığı kısıtlama kararları hafifledi. Haliyle The Batman dahil olmak üzere birçok yapım çekimlerin devamı için kolları sıvadı.

the witcher poster

Peki herkesin merak ettiği soruyu soracak olursak; The Witcher 2. sezon ne zaman gelecek? Aslında uzun bir süredir yapımın 2021 içerisinde geleceği öngörülüyordu. Ancak çekimlerin aylardır yapılamaması nedeniyle 2. sezonun 2022 yılına ertelenme ihtimallerini de doğurdu. Her şeye rağmen bu konuda henüz resmi bir tarih açıklanmadığını da belirtelim.

Dizinin ikinci sezonu konusunda sizlerin teorileri neler? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Lucifer 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vakıf Dizisi Apple foundation

Vakıf Fragmanı ile Foundation Dizisi Gözüktü: Asimov’un Bilimkurgu Serisi Ekrana Geliyor

Batman Suicide Squad oyunu

Batman: Arkham Geliştiricisi Suicide Squad Oyunu mu Hazırlıyor?