in

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Rivyalı Geralt Geri Dönüyor

The Witcher 2. sezon çekimleri tamamlandı. Başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı Netflix’in merakla beklenen dizisi yeni maceraları ile gelmeye hazırlanıyor.

the witcher 2. sezon çekimleri tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. sezon çekimleri, çalkantılı bir prodüksiyon sürecinin ardından tamamladı. Henry Cavill‘in başrolünde olduğu ve Rivyalı Geralt’ı canlandırdığı Netflix dizisi yeni maceraları ile geliyor.

Popüler bir video oyunu serisini de uyarlanan, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin aynı adlı kitap serisine dayanan The Witcher, 2019 sonlarında Netflix’te yayınlandı. Daha ilk sezon yayınlanmadan 2. sezon onayı almasının yanı sıra iki spin-off serisi de duyuruldu. The Witcher: Nightmare of the Wolf, Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in kökenine odaklanan bir animasyon dizisi olarak hazırlanıyor. The Witcher: Blood Origin ise orijinal dizinin olaylarından 1200 yıl önce geçen ve ilk Witcher’ın ortaya çıkışını konu alan bir dizi olacak.

The Witcher’ın 2. sezon çekimleri ise uzun süredir devam ediyordu. Sürekli ortaya çıkan çeşitli sorunlar nedeniyle birçok defa erteleme aldı. Koronavirüs salgınının başlangıcı, Netflix’i dizi üzerindeki çalışmaları duraklatmaya zorladı. Çekimler devam ederken, birkaç ekip üyesi COVID için pozitif test yaptı ve seriyi daha da geciktirdi. Çekimler yeniden başladığında Cavill’in sahnelerinde üretimin duraklamasına neden olacak şekilde yaralandı. Dizi, başrol oyuncusu olmadan o geri dönene kadar çekim yapmaya devam etti.

- Reklam -

Tüm bu gecikmeler sonunda The Witcher’ın 2. sezon çekimleri nihayet tamamlanmış gözüküyor. Dizinin makyaj sanatçısı Jacqueline Rathore, Instagram’da işin çoğunun ikinci sezonda tamamlandığını ve çekimlerin 1 Nisan’da tamamen sona ermesinin beklendiğini doğruladı.

The Witcher 2. Sezon Aralık 2021’de Gelebilir

the witcher 2. sezon çekimleri tamamlandı

Hayranlar, merakla beklenen dizinin 2. sezonu için çekimlerin nihayet tamamlandığını duyunca rahatlayacaklar. Covid-19 pandemisi, pek çok prodüksiyonun çekim koşullarına hâlâ olumsuz etki ediyor ve sinema ve dizi sektörünü büyük ölçüde etkiliyor.

- Reklam -

The Witcher’ın yeni sezonun çekimleri tamamlandığı için Netflix macerayı yıl sonuna kadar yayınlamaya hazırlanıyor olabilir. The Witcher 1. sezonu Aralık 2019’da başladı. Yani 2. sezon muhtemelen ilk çıkışından iki yıl sonra başlayacak. Yapımla ilgili son olarak kadrosuna 7 yeni ismin eklendiği duyurulmuştu.

Peki ya sizler Rivyalı Geralt’ın 2. sezon maceralarından neler bekliyorsunuz? Sizce dizinin sorumlusu Lauren S. Hissrich‘in söylediği gibi yeni sezon ilkine göre daha mı az kafa karıştırıcı olacak? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rocky dizisi Sylvester Stallone

Rocky’nin Öncesini Konu Alan Dizi Yolda: Sylvester Stallone Duyurdu

theia dünya gezegen

Theia: Dünyanın Derinlerinde Saklanan Proto-Gezegen