in ,

The Witcher’ın 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Nightmare of the Wolf Fragmanı Paylaşıldı

The Witcher 2. sezon çıkış tarihi WitcherCon etkinliğinde paylaşıldı. Netflix’in merakla beklenen Henry Cavill’lı dizisi bu yılın sonunda hayranlarla buluşacak.

The Witcher 2. Sezon çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. sezon çıkış tarihi paylaşıldı. Merakla beklenen Netflix dizisi yayın tarihi WitcherCon etkinliğinde duyuruldu. Ayrıca 2. sezon için yeni bir poster ve Jaskier görseli de paylaşıldı.

Geçen nisan ayında 2. sezon çekimleri tamamlanan ve Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanan dizi sonunda bir yayın tarihine sahip. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri sürekli ertelenen yapım aslında çok daha erken bir tarihte yayınlanacaktı. Ancak merakla beklenen dizi, 2019 yılının sonunda yayınlanan ilk sezon sonrası, 2 yıllık aranın ardından hayranlarıyla buluşacak.

Yakından takip edenlerin bildiği gibi Vesemir’in köken hikâyesine odaklanılırken spin-off serisi The Witcher: Nightmare of the Wolf ile Witcher’ların ortaya çıkış sürecini anlatan The Witcher: Blood Origin yapımları için çalışmalar devam ediyor. Netflix de tüm bunları duyurmak adına CD Projekt RED ile WitcherCon adlı bir etkinlik düzenlemeye karar vermişti. Bugün başlayan etkinlik ile sonunda 2. sezonun yayın tarihi açıklandı.

- Reklam -

Aynı zamanda The Witcher’ın ilk sezonu Netflix’te yayınlandığında, Jaskier karakteri hayranlar arasında hızla favori haline geldi. Aptal şarkıları ve Geralt ile olan aşk/nefret ilişkisi, dizinin en komik anlarından bazılarını oluşturdu. Şimdi de 2. sezonda karakterin ne tür tuhaflıklara seyircinin karşısına çıkacağını görmek ilginç olacak. Karakterin 2. sezondaki bir sahnesine ait görsel de ilk defa WitcherCon etkinliğinde paylaşıldı.

The Witcher 2. Sezon Çıkış Tarihi 17 Aralık 2021 Olarak Açıklandı

The Witcher 2. Sezon Jaskier

Jaskier görselinin yanı sıra yeni sezonun Geralt ve Freya’lı posteri de etkinlikte paylaşıldı.

The Witcher 2. Sezon poster

The Witcher 2. sezon bölümleri, 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Diğer tüm Netflix işlerinde olduğu gibi devam sezonu da tüm bölümleriyle yayınlanacak.

- Reklam -

Etkinlikte The Witcher: Nightmare of the Wolf için de kısa bir fragman ve 23 Ağustos 2021 çıkış tarihli bir duyuru da yapıldı.

The Witcher: Nightmare of the Wolf Fragmanı | İZLE

YouTube video

Etkinliğin halen devam ettiğini hatırlatalım. Geçen ay yayınlanan ilk tanıtım videosu sonrası hayranlar daha uzun ve geniş çerçeveli bir fragman görmek için sabırsızlanıyorlar.

GÜNCELLEME: Etkinliğin ilerleyen anlarında 2. sezon fragmanı da yayınlandı.

The Witcher 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Siz 2. sezonda neler olmasını bekliyorsunuz? İlk sezona göre daha iyi bir macera gelecek mi? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

What If…? Fragman Marvel

Marvel’ın What If…? Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night Çıkış Tarihi

Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night’ın Çıkış Tarihi Açıklandı