in

The Witcher 2. Sezonu, Game of Thrones’un Yıldız Oyuncusunu Konuk Edebilir

The Witcher 2. sezonda Game of Thrones dizisindeki Tormund rolüyle akıllara kazınan Kristofer Hivju’yu Nivellen olarak görebiliriz.

The Witcher - Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. sezonda, Game of Thrones dizisinden Tormund rolüyle tanıdığımız Kristofer Hivju’yu görmemiz mümkün.

Game of Thrones dizisinde Tormund Giantsbane karakterini canlandıran Kristofer Hivju’yu bu kez de Netflix’in yeni gözdesi The Witcher’da görebiliriz. Başrolünde 21. yüzyıl Superman’imiz Henry Cavill’ı barındıran fantastik dizi; “Witcher” olarak anılan kiralık canavar avcılarından en ünlüsü Rivyalı Geralt’ın hikâyesini konu alıyor. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlanan dizi, Geralt’ın imparatorlar, kadınlar ve sürüyle canavarlarla geçen hayatını anlatıyor.

The Witcher’ın ikinci sezonuyla ilgili 2021 olarak açıklanmış çıkış tarihi dışında pek bilgimiz yok. Yine de dedikodular ve tahminler çoktan aldı başını gitti. Geçtiğimiz on yılı kasıp kavuran Game of Thrones’ta sevilen karakter Tormund Giantsbane’i canlandıran Norveçli aktör Kristofer Hivju’nun katılımı da, şu sıralar en gündemde olan dedikodu. Hivju’yu ayrıca 2017 yapımı Fate of the Furious filminden hatırlayabilirsiniz.

- Reklam -

The Witcher - Game of Thrones

Hivju’yla ilgili dedikodular yönetmen Stephen Surjik’in Instagram’da “#kristoferhivju” hasthag’iyle fotoğraf paylaşıp Henry Cavill’ı ve dizide Yennefer olarak gördüğümüz Anya Chalotra’yı etiketlemesiyle başladı. Surjik sonrasında fotoğrafı silse de Kristofer Hivju’nun Witcher’la ilişkili Instagram hesaplarını takip ettiği ve ajansı aracılığıyla The Witcher’in oyuncu seçimiyle uğraşan ekibine ulaştığı öğrenildiğinde işler biraz daha netleşti.

Game of Thrones Yıldızı, The Witcher’da Nivellen Rolünü Canlandırabilir

Hivju’nun ikinci sezonda oynayacağı karakter konusunda da oklar Nivellen’i işaret ediyor. Kısa hikâye derlemesi olan ilk The Witcher kitabı Son Dilek’te “Ufak Bir Gerçeklik Payı” öyküsünde karşımıza çıkan Nivellen, ayıya benzer bir görünüşle lanetlenmiş bir insan.

“Ufak Bir Gerçeklik Payı” daha önce ikinci sezonda anlatılacak hikayelerden birisi olarak doğrulanmıştı. İlk sezondaki kronolojik dağınıklık da göz önüne alınınca haberin gerçek olması gayet olası.

- Reklam -

Hivju’nun, Game of Thrones’taki halihazırda tavırları ve kıyafetleriyle bir ayıdan pek de uzak olmayan yabani Tormund’u oynamadaki başarısı da göz önüne alınınca… Kendisinin rol için biçilmiş kaftan olduğu da açık.

The Witcher

Henry Cavill ve Lars Mikkelsen dışında genellikle isimsiz oyuncularla çalışan The Witcher’da tanıdık bir ismin yer alması; dizi için heyecan veren bir adım olabilir. Hivju, eğer rolü alırsa, şimdiden yeni Game of Thrones olarak anılan dizide yer bulan üçüncü Game of Thrones oyuncusu olacak. Taht Oyunları ve The Witcher’da ortak oynayan diğer oyuncular Jodhi May (Game of Thrones’un Kahin Maggy’si, The Witcher’in Kraliçe Calanthe’si) ve Francis Magee’den (Game of Thrones’un Yoren’i, The Witcher’in Yurga’sı) olmuştu.

Peki sizin ikinci sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher 1. Sezon İnceleme

Kaynak: ScreenRant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix, Studio Ghibli Filmleri Yayın Hakları

Netflix, Studio Ghibli Filmlerinin Yayın Haklarını Satın Aldı

Peri: Ağzı Olmayan Kız

Peri: Ağzı Olmayan Kız Filmi Ertelendi, Karara Tepki Büyüyor