in ,

The Witcher 2. Sezon: Henry Cavill’lı Geralt’a İlk Bakış

The Witcher 2. sezondan yeni video yayınlandı. Henry Cavill’ın canlandırdığı Rivialı Geralt karakterine ilk bakış zamanı.

the witcher 2. sezon geralt tanıtım video
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. Sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin başrolü Henry Cavill tarafından canlandırılan Rivialı Geralt karakterinin yeni sezon görüntülerin içeren ilk tanıtım videosu yayınlandı. Netflix, fenomen dizisi için geri sayıma geçmiş durumda.

Geçen hafta, Freya Allan tarafından canlandırılan Prenses Ciri’ye ilk bakış videosu paylaşılmıştı. Bu duyuru ile birlikte 9 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek WitcherCon etkinliği de açıklanmıştı. Bahsi geçen tarihte, The Witcher 2. sezon için ilk fragmanın ve aynı evrende geçen diğer spin-off yapımların detaylarının açıklanması bekleniyor.

Henry Cavill’ın Rivialı Geralt rolüne geri döndüğü The Witcher 2. sezon için yeni tanıtım videosu izleyicilerle paylaşıldı. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı fantastik kitap serisine dayanan dizi, aynı zamanda CD Projekt RED tarafından da video oyuna uyarlanmış ve dünya çapında milyonlarca hayrana ulaşmıştı. Video oyun serisi ile geniş kitlelere ulaşan The Witcher markası, Aralık 2019’da 1. sezon bölümleri ile Netflix ekranlarına uyarlandı. Yapım, platformun en çok izlenen işlerinden birisi oldu.

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon tanıtım videosu netlix ciri izle

Hızlı bir şekilde yan seri onaylarını almakta da gecikmedi. Nightmare of the Wolf ile Vesemir’in orijin öyküsüne odaklanılırken diğer tarafta Blood Origin ile Witcher’ların ortaya çıkış süreci anlatılacak.

The Witcher 2. Sezon: Geralt’ın Dönüşü Hakkında İlk Video | İZLE

Koronavirüs pandemisi nedeniyle aksayan The Witcher 2. sezon çekimleri, nihayet sona erdi ve yeni bölümler için geri sayıma geçildi.

2. sezon ile The Witcher kitaplarındaki ana öykünün de yavaş yavaş işlenmeye başlaması bekleniyor. Video, yeni bölümlere dair pek fazla ipucu içermiyor. Bir ses, Geralt’a hazır olup olmadığını soruyor. Bir başkası ise “kurtuluş”tan bahsediyor. Art arda akan görüntüler, yapımdan kısa ve bağımsız sahneleri bir araya getiriyor.

Yeni sezon Rivialı Geralt (Henry Cavill), Cintra Prensesi Ciri (Freya Allan) ve Vengerbergli Yennefer (Anya Chalotra) maceralarını izleyicilerle buluşturmaya devam edecek. Ciri ile buluşan Geralt, yoluna Kaer Morhen’e doğru devam edecek. Bunlarla birlikte, hikâyenin nasıl işleneceğine dair hâlâ pek çok soru işareti var.

The Witcher 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu da henüz yanıt bulabilmiş değil. Ancak yapım, Netflix’in 2021 programı içerisinde yer alıyor. Dolayısı ile en iyi ihtimalle bu sonbahar, en kötü ihtimalle de Aralık 2021’de yeni bölümlerin yayına girmesi bekleniyor.

Toplamda 7 sezon olarak tasarlanan dizi Lauren Schmidt tarafından ekrana taşınıyor.

Bütün bunları beklerken fazladan bir Geralt öyküsü okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İngiliz Kütüphaneleri Saklı Yazmalar

İngiltere Kütüphaneleri Saklı Kalmış El Yazmaları için Harekete Geçti

Chivalry 2 incelemesi oyun

Chivalry 2 İncelemesi: Orta Çağ’da Kanlı Aksiyon