in ,

The Witcher 2. Sezon: İlk Tanıtım Videosu ve Olası Fragman Tarihi

The Witcher 2. Sezon için ilk tanıtım yayınlandı. Prenses Ciri’ye odaklanan video ile birlikte, dizi fragmanının olası yayın tarihi de paylaşıldı.

The Witcher 2. Sezon tanıtım videosu netlix ciri izle
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 2. Sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günler geçiren dizi, yeni sezon için hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor. Duyurulan WitcherCon etkinliği de fragman ve diğer bilgiler hakkında detay öğrenebileceğimiz tarihi gösteriyor.

The Witcher 2. sezon çekimleri geçen nisan ayında tamamlanmıştı. Netflix’in Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisinden uyarladığı seri, yeni bölümleri ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyun firması CD Projekt RED’in video oyun uyarlaması sayesinde dünya çapında milyonlarca hayrana sahip olan Witcher, Henry Cavill’lı dizi uyarlamasının yeni sezonu için gün sayıyor.

The Witcher 2. Sezon

- Reklam -

İlk sezonu 2019’un sonunda Netflix ekranlarına gelen yapım, hızlı bir şekilde dünyasını genişletmeyi sürdürüyor. Bir yanda spin-off serisi The Witcher: Nightmare of the Wolf ile Vesemir’in köken hikâyesine odaklanılırken diğer yanda The Witcher: Blood Origin ile Witcher’ların ortaya çıkış süreci işlenecek. Yeni içeriklerin sayısı kısa sürede bu denli artınca, Netflix de her şeyi tek çatı altında toplamak için WitcherCon adlı bir etkinlik düzenlemeye karar verdi. Burada hem 2. sezon ilk fragmanı hem de diğer dizilere dair detayları öğrenme fırsatımız olacak.

The Witcher 2. Sezon İlk Tanıtım Videosu Prenses Ciri’ye Odaklanıyor | İZLE

Bugün yayınlanan tadımlık video ise Cintra’nın Aslan Yavrusu Prenses Ciri’ye (Freya Allen) odaklanıyor.

(Videoyu görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.)

Henüz ilk sezonu yayınlanmadan 2. sezon onayı alan yapım, prodüksiyon sürecinde Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı. Netflix’in Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos, yeni bölümlerin 2021’in sonlarına doğru izleyici ile buluşacağını duyurmuştu.

- Reklam -

2. sezon Rivialı Geralt (Henry Cavill), Cintra Prensesi Ciri (Freya Allan) ve büyücü Vengerbergli Yennefer (Anya Chalotra) maceralarını ekrana taşımayı sürdürecek. Geralt’ın, Ciri’yi Kaer Morhen’e götürmesiyle başlayacağı tahmin edilen yeni sezon için bilinenler hâlâ çok sınırlı.

The Witcher 2. Sezon tanıtım videosu netlix freya allan

Netflix, yayınladığı yeni video ile yapıma dair ufak tefek ipuçları vererek izleyicileri heyecanlandırdı.

Ciri’yi gösteren yeni tanıtım videosunda, Ciri’yi tehlike altında görüyoruz. Birileri ise, “Hayır! Geralt!” şeklinde sesleniyor. Görüntüler, büyük ölçüde birbirinden bağımsız sahnelerin hızlı bir şekilde kurgulanmasından ibaret. Video, Ciri’nin güçlerinin gizemini aralamaya başladığını gösterir gibi duruyor.

9 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek WitcherCon etkinliğinde, yeni sezona ve diğer Witcher yapımlarına dair daha detaylı bilgi alabileceğimizi düşünüyoruz.

Siz yayınlanan videoyu nasıl buldunuz? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon Senaryoları

Rick and Morty Sinema Filmi Yolda Olabilir: Ciddi Aşama Kaydedildi

Osmanlılarda Esrar ve Esrarkeşler - Onur Gezer | Haftanın Kitabı #178

Osmanlılarda Esrar ve Esrarkeşler – Onur Gezer | Haftanın Kitabı #178