in

The Witcher 2. Sezonda Zaman Sıçramaları Sürecek

Netflix’in yeni uyarlamalarından Andrzej Sapkowski imzalı The Witcher dizisinde 2. sezona dair ilk detaylar gelmeye başladı.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ve yıllardır ekranlara gelmesi beklenen The Witcher dizisi geçtiğimiz günlerde Netflix aracılığıyla izleyicilerle buluştu. İncelemelerde yüksek puanlara ulaşan ve eleştirmenlerin geneli tarafından olumlu yorumlar alan yapım, zaten daha yayınlanmadan önce ikinci sezon onayını almıştı. Yeni gelen haberlere göre dizinin ikinci sezonu, birinci sezonda olana benzer bir zaman sıçraması daha yapacak.

Serinin yapımcısı Lauren S. Schmidt’in doğruladığı bu habere göre, birinci sezonunda zamanda sıçramalar yapan dizi, ikinci sezona geçmesinin ardından hikayeyi rayına oturtmak için zamanla bir kez daha oynayacak.

The Witcher 2. Sezon Çekimleri İngiltere’de Olacak

Yapımcının sözlerine göre dizinin planlanmış hikayesinin düzgün ilerlemesi adına bu zaman oynamaları hayli önemli. Schmidt, Metro ile olan röportajında şöyle konuştu:
“Dizilerin hikayelerini bilirsiniz, yeni sezonlar yeni yerlerde ve yeni şeylerle çekildiklerinden dolayı zamanda bir ilerleme yapmak gerekir. Biz de ikinci sezonun çok büyük bir bölümünü İngiltere’de çekiyoruz ve bu benim de işime yarıyor çünkü çekim sonrası işlemleri yapmak için zaten İngiltere’de bulunmam gerekiyor.”
the witcher yeni sezon

- Reklam -

Bilindiği üzere dizinin ilk sezonu Macaristan’dan İspanya’ya, Polonya’ya pek çok farklı yerde çekilmişti. Şimdi ikinci sezonunun büyük bir kısmının İngiltere’de çekilecek olması, hikayenin ilk sezonda hiç tanıtılmamış yerler barındıracağını işaret ediyor olabilir. Bu yüzden ilk sezon ile ikinci sezon arasından tarihsel açıdan büyük bir ilerleme olsa da, izleyicilerin arada kalan kısımdan dışlandıklarını hissetmeyecekleri söyleniyor.

Yapımcının bunların yanı sıra belirttiği bir diğer nokta ise yeni sezonda hikayenin hayli genişleyeceği. İkinci sezonun hikayesinin ise çoğunlukla Rivyalı Geralt (Henry Cavill) üzerinden ilerleyeceği yine Lauren’ın röportajında eklediği maddeler arasında.

The Witcher her biri birer saatlik 8 bölümüyle şu anda Netflix’ten ulaşılabilir durumda. Şimdiden sevilen yapımın ikinci sezonunun yayın tarihinin ise 2020’nin Aralık ayına kadar sarkacağı biliniyor. Dizinin, toplamda en az 7 sezon sürmesi planlanıyor.

the witcher netflix 2 ne zaman

- Reklam -

Serinin kitapları ise ülkemizde Pegasus Yayınevi tarafından dilimize kazandırılıyor. Yedinci kitap Gölün Hanımı ise Ocak 2020’de raflarda olacak.

Sizin dizinin ikinci sezonundan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher 1. Sezon İncelemesi

Witcher, The Witcher’ı Okuyor: Henry Cavill’ın Sesinden “Son Dilek”

Kaynak: Metro

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haftanın Kitabı #123 – Sultanın Korsanları

Haftanın Kitabı #123 – Sultanın Korsanları

Mr. Robot

Mr. Robot Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti