in

Netflix’in Merakla Beklenen Dizilerinden “The Witcher”ın 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Witcher 3. sezon çekimleri tamamlandı. Başrolünde Henry Cavill’in Rivyalı Geralt olarak yer aldığı Netflix dizisi için çalışmalar devam ediyor.

The Witcher 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezon çekimleri sonunda tamamlandı. Henry Cavill’li Netflix dizisi, yoluna hız kaybetmeden devam ediyor.

İlk sezonu 2019 sonunda başlayan ve Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan The Witcher, 3. sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkinci sezonu da 2021 sonunda yayınlanan yapım için izleyicileri mutlu edecek bazı haberler var.

Redanian Intelligence’taki yeni bir rapora göre, Henry Cavill liderliğindeki The Witcher, bazı sıkıntılar ve gecikmelerin ardından 3. sezonunun çekimlerini tamamladı. Sezonun son iki bölümünün yönetmenliğini yapan Bola Ogun de Instagram aracılığıyla bu paylaşımı doğruladı. Yönetici yapımcı Steve Gaub da sosyal medya sitesine girerek setten bir fotoğraf paylaştı ve bunu teyit etti.

- Reklam -

witcher 3. sezon çekimleri bitti

Temmuz ayında Henry Cavill’in COVID-19 testi pozitif çıktığı için çekimler kısa bir süreliğine durmuştu. Ancak kısa sürede tekrar başladı ve gelen haberlerde eylül ayı içerisinde biteceği söyleniyordu. Söz konusu bilgi yeni haberle birlikte doğru çıktı.

Bu The Witcher’ın pandemiden ilk kez etkilendiği bir durum değil. 2020’de 2. sezonun çekimleri de özellikle o zamanlar en zorlu noktasında olan Koronavirüs nedeniyle iptal edildi ve bu nedenle çıkış tarihi Aralık 2021’e ertelendi.

The Witcher 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Duyurulmadı

Başrol oyuncusu Cavill de çekimlerin ardından oyunculara ve kamera arkası ekibe gönderdiği notta “Bu nasıl bir sezon oldu!” başlığıyla zorlu çekimlere rağmen kararlılık ve bağlılıkları için teşekkür etti. Yıldız oyuncu, artık herkesin “hak ettiği şekilde dinlenmesini” umduğunu söyledi. Dizinin çekimleri bu yılın başlarında Henry Cavill, Vengerberg’lü Yennefer’i canlandıran Anya Chalotra ve Prenses Cirilla’yı canlandıran Freya Allan ile başlamıştı.

- Reklam -

henry cavill the witcher 3. sezon mesaj

Netflix şimdilik çekimleri tamamlanan 3. sezon için herhangi bir çıkış tarihi açıklamadı. Bu büyüklükteki bir dizinin post prodüksiyonunun genellikle yaklaşık altı ila sekiz ay sürdüğünü söylemek gerekir. Bu da hayranların yeni sezonu ancak -ki o da en iyi ihtimalle- Nisan/Mayıs 2023’ten sonra izleyebileceğini gösteriyor. Koronavirüs pandemisi dönemine gelen 2. sezonun post prodüksiyonu Ekim 2021’de bitmişti ve 2 ay sonrasında yayınlandı. Bu nedenle 2023’ün oralarından önce yeni sezonun gelmesi çok zor gibi duruyor.

The Witcher’ın 3. sezonundan beklentileriniz neler? İlk 2 sezona göre nasıl devam bölümleri bekliyorsunuz? Yorumlarınızı ve yeni sezon teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:
    1. sezonun ortalarında kitaplardan saptığı için bırakmıştım. Şimdi bu sezonda acaba kitaplara sadık devam edecekler mi?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Javier Marías Hayatını Kaybetti

Dünyaca Ünlü İspanyol Yazar Javier Marías 70 Yaşında Hayata Veda Etti

konya yer altı şehri keşif

Konya’da Altyapı Çalışmaları Sırasında Tesadüfen 8. Yüzyıldan Kalma Yer Altı Şehri Keşfedildi