in

Netflix’in The Witcher Dizisinde Beklenen 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Witcher 3. sezon çıkış tarihi için ilk açıklama yapıldı. Netflix’in Andrzej Sapkowski kitaplarından uyarladığı yapımdan yeni bir poster de paylaşıldı.

the witcher 3 sezon çıkış tarihi netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezon çıkış tarihi hakkında ilk detay, TUDUM etkinliği sırasında paylaşılan posterle ortaya çıktı. Hayranlar Netflix’in fantastik uyarlaması için 2023 yılını beklemek zorunda kalacak.

The Witcher, Netflix macerasını sürdürmeye hazırlanıyor. Ünlü yayın platformu yeni sezonun ilk posterini yayınladı.

Henry Cavill’ın Rivyalı Geralt karakterini canlandırdığı yapım 2023 yaz aylarında ekranlara dönüş yapacak. 2019’da yayın hayatına başlayan Netflix dizisi, aynı adlı popüler oyun serisine de ilham veren Leh yazar Andrzej Sapkowski’ye ait roman serisinden uyarlanıyor. Dizinin takipçileri ilk iki sezon boyunca Henry Cavill’ın canavar avcısı Rivyalı Geralt’a dönüşümüne tanık oldu. Bu süreç, Geralt’ın mukadder bir bağ ile bağlı olduğu Prenses Ciri (Freya Allen) ve romantik ilgi duyduğu Yeneffer (Anya Chalotra) ile ilişkisini de kapsıyordu. Özellikle dizinin 2. sezonu ilk sezondaki olayların ardından bu üç karakterin yollarının nasıl yeniden kesiştiğine odaklanıyordu.

- Reklam -

The Witcher 3. sezon çalışmaları Eylül 2021’de Netflix’in yeşil ışık yakışından bu yana devam ediyor. Yeni sezonun hikâyesi büyük oranda serinin Nefret Çağı adlı romanında yer alan olaylara değiniyor. Yapımın 2. sezonunda Geralt ile Witcher eğitimi alan Ciri, yeni sezonda Yeneffer’dan büyücülük eğitimi alacak. Netflix’ten onay alışının üzerinden tam bir yıl geçmiş olsa da 3. sezon çekimleri yeni tamamlandı. Bu gelişme ışığında hayranlar ne zaman maceraya kaldıkları yerden devam edebileceklerini merak ediyor.

The Witcher 3. Sezon Çıkış Tarihi Beklenenden Erkene Planlandı

Netflix, TUDUM etkinliğinde The Witcher 3. sezon hakkında ilk resmi tanıtım görselini hayranlarla paylaştı. Posterlerin öne çıkan ögesi Geralt, Yennefer ve Ciri’ye ait madalyonlar olduğundan çalışma karakterlere dair bir detay içermiyor. Paylaşılan görselde dizinin 2023 yazında yayınlanacağı bilgisi yer alıyor ancak kesin yayın tarihine dair bir ibare bulunmuyor.

the witcher 3 sezon çıkış tarihi

Dizinin Netflix’te yayınlanması planlanan tarih, önemli bir değişikliğe işaret ediyor. Serinin ilk sezonu Aralık ayında yayınlanmış ve önemli bir çıkış yakalayarak Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu. COVİD salgınından kaynaklanan kısıtlamalar ve karşılaşılan bazı diğer zorluklar dolayısıyla seyirciler ikinci sezon için 2 yıl beklemek zorunda kalmış ve dizinin 2. sezonu yine bir aralık ayında yayınlanmıştı. Bu sezon da yayınlanmasının ardından çok büyük bir ilgi görmüş ve sadece bir ay içinde 450 milyon saatten fazla izlenmişti. Üçüncü sezonun 2023 yazında yayınlanması durumunda Netflix yapımı ilk kez kış ayları haricinde bir tarihte platformda yer almış olacak.

- Reklam -

Netflix bu kararı hayranları dikkate alarak vermiş olabilir. Çekimler henüz sona erdiğinden yapım bu yıl yayına hazır olamayabilir. Bu koşullar altında Netflix, yeni sezonu Aralık 2023’e dek bekletmek yerine yaz aylarında yayınlayarak hayranlarını mümkün olduğunca erken bir tarihte diziyle buluşturmayı planlıyor. Ayrıca bu kararın yeni sezonun iyi bir çıkış yapmasını ve dönüşünün bir önceki sezon kadar güçlü olmasını sağlayacağı düşünülüyor.

the witcher 3 sezon ne zaman

İlk Witcher’ın nasıl yaratıldığını anlatan spin-off projesi Blood Origin ise 25 Aralık 2022’de yayınlanacak.

Siz The Witcher 3. sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

M. Yusuf Kaba

2002 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatıma devam ediyorum. İlgi alanlarım arasında kitaplar, animasyon yapımları ve oyunlar yer alıyor. Aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

lookism fragmanı

Netflix’in Popüler Webtoon Serisinden Uyarladığı “Lookism” Dizisinden İlk Fragman

alan rickman harry potter günlük

Alan Rickman, Kanserle Mücadele Ederken Harry Potter’a Neden Devam Ettiğini Anlatıyor: “Bu Senin Hikâyen”